Kako so NAKED palete Urban Decay postale najbolj priljubljene senčke kdajkoli

Iz načina, kako sem videl, da ženske ščitijo svoje Urban Decay NAKED Palettes, bi si mislili, da je bil izdelek narejen iz diamantov, ne pa smukca in sljude. 12-senčna, nevtralna paleta za senčila preprosto častimo in je verjetno najbolj priljubljena kolekcija za oči v vseh časih.

Številke ne ležijo: poleg tega, da je bila prva znamka senčila za oči v ZDA že pet let, je paleta NAKED pobrala za več kot milijardo dolarjev od začetka prodaje leta 2010. Ko vnesete “Urban Decay NAKED Palette “v YouTube, se pojavijo več kot 380.000 rezultatov. Linija NAKED sedaj ponuja več različic z različnimi barvami. NAKED Heat, kompilacija toplih, oranžnih odtenkov, je trenutno najbolj priljubljena. 

Šokantno, paleta NAKED ni najbolj prodajan izdelek blagovne znamke (ta zapis gre v All-Nighter Setting Spray), toda ko pomislite na Urban Decay, mislite na nevtralno senčilo. Izdelek je sinonim za blagovno znamko. Za vedno bo prevarana, številne blagovne znamke, luksuzne in drogerije pa bodo poskušale ustvariti primerljivo nevtralno paleto s podobnimi ali bolj dostopnimi cenovnimi točkami, vendar nobena ni dosegla enake klasične priljubljenosti. 

POVEZANE: Celebrity-inspired nevtralna senčna laka izgleda poskusiti

“Vedel sem, da bi bila Naked Paleta hit, ker izpolnjuje potrebe, toda nikoli nisem mogel uganiti, kako velik bo hit,” pravi glavni kreativni uradnik Urban Decay-a in ustanovitveni partner Wende Zomnir.

Ta potreba? Paletna palica, dolga 54 dolarjev, napolnjena z bistvenimi odtenki, ki bi lahko ustvarila večkrat, je videti za vsako priložnost – ali, po besedah ​​Wende, paleto, ki jo želite odpeljati na puščavski otok. 

“Ideja za to je prišla iz moje ekipe za razvoj izdelkov in jaz,” pravi. “Sedeli smo in bili všeč, če bi morali na puščavski otok nositi štiri senčne odtenke, kaj bi bili ti senčni odtenki? In jih vrgli na mizo in dejansko naredili lepo paleto. in ena se ni ujemala, zato smo ga malo potegnili, in tam je bilo: mešanica nevtralcev v različnih odtenkih in zaključkih. “

VIDEO: 6 izdelkov za lepoto pod 12 USD, ki jih morate kupiti iz drogerije

 

Ko pomislite na količino palet, ki jo sedite okrog, napolnjene z enim ali dvema odtenkoma, ki jih dejansko uporabljate, in kupom neonov, ki se nikoli ne dotikate, se zavedate, da je bila ideja genialna. Paleto lahko uporabite za ustvarjanje drznih večernjih videzov, ima pa tudi vse, kar potrebujete za 9-5 ličila. Razmislite o pigmentiranih sivih, vrtnicah, kromovih, barvah, bledih rozah in čokoladnih rjavih.

Nazaj na to več kot milijardo dolarjev prodaje? Nisem šokiran. Lažje je upravičiti nakup palete v višini 54 dolarjev, če veste, da boste izpraznili vsak kos. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − = 38

map