Kako uporabljati šminko za ličila, da uporabite fundacijo

Po letih uporabe temeljov s prsti, sem bil pripravljen dati lepotna orodja. Moje roke niso bile rezanje, ko je prišlo do mešanja (in mi je bilo slabo, da bi po naključju dobili skrivaj po vseh mojih oblačilih), vendar sem tudi vedel, da ne bi redno čistila čopič za ličila. Moja rešitev je bila, da končno postane najbolj popularna ličila za ličila na svetu – lepotec – na test. Po eni sami uporabi sem bil prepričan, da vaše življenje nikoli ne bo enako, ko se boste naučili uporabljati gobo za ličenje. 

Zdi se relativno nepremagljivo, toda dejansko je pravica in napačen način uporabe poroznega orodja. Da bi vam pomagal doseči najboljši zaključek vašega življenja, sem ujel Kellija J. Bartletta, profesionalnega ličilca in umetniškega direktorja Glamsquada, za neverjetno enostavno razčlenitev. 

VIDEO: 6 izdelkov za lepoto pod 12 USD, ki jih morate kupiti iz drogerije

Prvi korak je vlaženje gobice. Nikoli ne smete uporabiti gobe za ličenje, ki je suha za nanašanje podlage, še posebej, če gre za lepotilca, pravi Bartlett. Priporoča ga, da jo potisnete pod vodo približno osemkrat, dokler ni popolnoma nasičena. Nato izločite odvečno vodo. Ne samo to vam bo dalo bolj naravno površino, na katero lahko gradite, ampak tudi ne bo dovolila, da goba vpije preveč temeljev. 

POVEZANE: Začetni vodnik za krtače za ličenje

Nato potopite gobo (če uporabljate lepotec, potopite zaokroženo stran) v temelj. Nato nežno pritiskajte gumo na vašo kožo, da zagotovite pokritost. “Bouncing ali dabbing je prednostna, saj omogoča, da se izdelek stopi v kožo, kar ustvarja brezhibno končno obdelavo,” pojasnjuje Barlett. 

Če uporabljate lepotilno sredstvo, uporabite robovi, ki so usmerjeni proti težko dosegljivim območjem, kot je okoli nosu. Bartlett tudi priporoča, da uporabite to stran za prikrivanje in razsvetlitev območja pod vplivom oči.

POVEZANE: Najboljše drogarne v prahu pod 20 $

Edina stvar, ki je nadležna pri uporabi gobice? Za razliko od čopiča, morate po vsaki uporabi resnično dati gobico hitro čisto. S čistilom za čiščenje lahko uporabite čiščenje s peno ali s preprostim obraznim čistilnim sredstvom – samo temeljito sperite in stisnite, dokler ne vidite nobenih sesalcev.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map