Kanal svojo notranjo francosko dekle s to Cool Beauty Brand

Francoski Girl Organics Lead
frenchgirlorganics / Instagram

Erin Lukas

8. maj 2016 @ 17:15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Nobenega dvoma o tem ni, francoske ženske so vse gotovo je ne c’est quoi da si vsi prizadevamo posnemati, vendar se nikoli ne moremo podvojiti. Navedite izraz “francoska deklica” in slike hrustljavega očesa Anne Karine in tupi rez Francoise Hardy vse takoj pomislijo. Njihova lahka lahkota je tisto, zaradi katere lepota francoske deklice postaja vse bolj privlačna. Medtem ko je težko natančno določiti točno kaj imajo Francozi, ki jih ne, ne krijemo njihovega dekletnega dekleta, da bi njihovo neupravičeno sprejemanje kdo so in njihov individualni pristop k lepoti in ohranjanju izdelkov, ki jih čim bolj čisti.

Ni treba posebej poudarjati, da je pariško bistvo težko za stekleničko, vendar francoska Girl Organics, vse naravna linija za nego kože in lepotilne izdelke, prihaja zelo blizu sprehodu na Rue de Seine. V ospredju francoskega Cajunskega rodu, obiski v Franciji in globokem povezovanju z naravo, je ustanoviteljica Kristine Griffin-Grimes združila strast do naravnih sestavin in francoski način življenja, da bi ustvarili brezskrbne izdelke za lepoto, ki bi jih našli na kateri koli pravi pariški nečimrnosti. Preberite o naših štirih izbirčkih iz črte, ki zajame bistvo rutine vsakega francoskega dekleta. 

POVEZANE: Kje kupiti francoske izdelke za lepoto v ZDA.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 45 = 50

map