Katy Perry nosi Googly oči na njenih dejanskih očeh

Med vikendom je bilo veliko oči na Katy Perryju, ko je na YouTubu preživela svoje življenje, da je promovirala svoj novi album Priča. Perry je zavihal 96-urni svetovni svetovni svetovni dogodek z ljubiteljem koncerta v L. A., kjer so stvari postale meta.

Ja, to so gole oči okoli Perryjevih dejanskih oči. Pevka je dopolnjevala svoj podpis očesne oči in sivkasto senčilo za oči z golimi očmi različnih velikosti, ki so bile pritrjene na notranji in kutarski kotiček njenega očesa. Seznanila je pogled z očmi z rdečo rdečo ustnico in razrezano blazinasto blazinasto sliko.

POVEZANE: To je Katy Perry videti z modrim Pixie Cutom

To ni prvič, da se je umetnost in obrti speljala v lepotični videz celeba. Lansko leto je Janelle Monaejeva dvojica bunde pričeska naša očesa (žal, da je morala), ko je njen hairstilist Nikki Nelms postavil golgimi očmi po njenem updo.

VIDEO: John Hamm pokaže Katy Perry in Phil Collins v avtu

Naše oči so na Perryju, ko čakamo, da vidimo, kaj izgleda lepotni kameleon – kdo je nosil vse od rožnatih las do črnega šminke – poskusil bo naslednji, čeprav bo morda obrtni prelaz v Michaelu pomagal določiti to.