Keke Palmer odgovarja hlapcem, ki si želijo, da je vedno pripravljena na rdečo preprogo

Kar zadeva hollywoodske igralke, je bil Keke Palmer vedno pravi strelec. Nima veliko časa za negativnost, iz interneta ali drugače. Torej, ko je brezplačno ličenje, ki jo je objavila, začela pridobivati ​​veliko nezaželene pozornosti od ljudi, ki niso mogli ugotoviti, zakaj se ne bi ves čas polno igrala, se je odločila,.

POROČILO: Keke Palmer razkriva seksualno in ranljivo sporočilo v svojem novem glasbenem videu

Sovražim, da se vsi počutijo, kot da je to velika stvar. Nisem niti želel postati za to, ampak vidim, da ljudje pravijo, “Leave Keke sami” ali “Zakaj si mislil, da bi Keke” lol. Ne želim, da bi kateri od mojih navijačev dobili napačno idejo o tem, kdo sem. Keke je v redu, ker Keke ve, kdo je. Keke ne skrbi za to, kar ljudje mislijo, da bi morala biti. # IDontBelongToYou- In Keke ve, da je ljubezen edina resnična stvar, vse ostalo je zmeda. Ko vidim, da so ljudje hudobni, vem, da je to in ne jaz. Osredotočam se na to, kdo me ljubi, ne pa kdo me sovraži, zato sem ves čas vesel, jaz pa ga izberem. Hahahahaha! Vem, da sem drugačen, celo življenje sem bil drugačen, nikoli nisem bil sledilec. Resnica je, kadarkoli ste vi in ​​ne sledite statusu “quo”, vas bodo osramotili. To mi rečem in kdorkoli gledam grdo stvar, ki mi je rekla. Od brazgotin na koži, do neželene gole barve na prstih hahaha. Jaz sem lahko samo jaz in če to ni dovolj za kogar drugega, ki je v redu z mano! Lahko vzamem katerokoli palico in kamne, ki me vržejo, ker poznam svobodo enega ljubečega sebe. Poznam svobodo ljubezni, koga ste vsaka minuta dneva in to je tisto, o čemer je! Gre za to, da ste v tebi, nikoli o TEM ��. Zato se mi ne počutite slabo, nisem žrtev ali junaka. Sem samo redna punca s kul službo. Ampak jaz sem samo dekle kljub temu, zdaj pa prenehamo delati kot vse slavne stvari je globoko lol. Vzgajam resnično govori, saj veš, da mi vzamem ličila, ni novica. #StopBeingDramatic #JustBeingHonest ����❤️����

Fotografija objavila Laurennn Palmer (@kekepalmer)

Oboževalci Palmerja so v Instagram vztrajno zagovarjali svojo najljubšo damo, vendar želi, da se prepričajo, da pod njeno debelo kožo postajajo vsi spletni trolli. Torej, ne skrbi z njo, ona je kul.

POVEZANE: Keke Palmer deli njeno lepoto

Čeprav je bil Palmer narejen tako, da je ignoriral negativne komentarje, smo vedno pripravljeni na trden klop nazaj od slavne, ko je tako zgovorno postavljeno kot to. Pojdi naprej, reci, kar hočeš povedati, nič ji ne bo zadrževalo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 25 =

map