Kim Kardashian je trik, ki ste ga verjetno nikoli nisi mislili

tk
John Shearer / Getty

Alexis Bennett

1. avgust 2017 @ 18:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Kim Kardashian West se ne igra, ko gre za njeno lepotno rutino. 36-letna zvezda pozorno spremlja vse podrobnosti. Njen las, ličila in shema za nego kože je presenetljiva. Tudi njena rutina za pršenje vključuje korake, ki jih povprečni človek lahko spregleda. Na svoji aplikaciji in spletnem mestu je Kardashian razkrila eno stvar, ki jo naredi, da je njen videz bolj naravno, in vse o postavitvi.

“Ne glede na to, kolikšen je čas leta, vedno imam dober škropljen škropilnik,” pojasnjuje Kardashian. “Po toliko letih, ko sem jih naredil, sem si vzel nenavaden trik, ki ima vse razlike. Vedno sem vprašal, ali lahko delam v prsih, kakor tudi moje telo!” Zelo pameten, Kim. Večina ljudi ne posveča toliko pozornosti temu področju, toda Kardashian pravi, da je velika razlika, še posebej, če nosite lase v slogih, ki izpostavljajo vašo lasišče. “Ponavadi imam osrednji del, zato, če ni razpršeno, postane očitno in se zdi res bledo”, dodaja Kardashian.

VIDEO: Kim Kardashian’s Best Beauty Moments

 

Tudi takrat, ko Kardashianova glamna ekipa ni na voljo, rad bi potegnila bronzer na njeni lasišču za temnejši učinek. Spodaj boste našli nekaj priporočil Kardashianja za točkovanje videza tanke.