Lepotni šef: kako ustanovljen pijan slonec Tiffany Masterson očisti kožo

Kakšno je vaše ozadje??

Sem se udeležil Univerze v Teksasu, po diplomi se preselil nazaj v Houston, plaval po različnih panogah, kot so moda in celo programska oprema, ampak res samo želel biti mama, ki ostane doma. Začel sem prodajati malo bar čistilec, da bi denar na strani, potem ko so bili vsi otroci v šoli. To je vžgalo strast v meni, da bi izvedeli več o sestavinah in način, kako se jim je ljudska koža odzvala. Naučil sem se, da pogledam stvari malo nazaj. Verjamem, da je koža koža in da je vse potrebno enako obravnavati, je naš največji organ in ve, kaj storiti, če ga pustimo. Temelil sem na DE o tej filozofiji, da ne obravnava “tipov” kože in pogostih težav, temveč se izogibam sestavinam, ki povzročajo nesrečno, zmedeno kožo. Verjamem, da je moje delo kot lastnik blagovne znamke za nego kože enostavno zagotoviti izdelke, ki podpirajo, negujejo, hranijo, izboljšujejo in ščitijo kožo. Nisem kemik, jaz sem strastni potrošnik, zato DE prihaja z vidika potrošnika z vrha potrošnikov. Vsako sestavino sem izbral na podlagi tistega, kar bi osebno potreboval in želel. Izkazalo se je, da obstaja veliko ljudi, ki želijo in potrebujejo isto stvar kot jaz. Odlične sestavine, varne sestavine, klinično učinkovite sestavine in izdelki, ki delujejo. Vsi si želimo zdravo in čisto kožo. Nimam zanimanja za trikove in trženje ali za zavajanje potrošnika … Jaz sem potrošnik!

Kako ste se odločili za začetek podjetja??

Prodal sem bar čistilec in porabil veliko časa, ne samo učenje o formulacijah in sestavinah, temveč pomagam ljudem izbrati izdelke, ki temeljijo na tem, kar sem se naučil, jim povedal, kaj se jim je treba izogniti in kaj naj uporabljajo za zdravo kožo. Ugotovljeno je bilo, da je bilo skoraj nemogoče najti blagovno znamko, ki ni vsebovala ene ali več sestavin, za katere sem se odločila, da so se s poskusi in napakami ukvarjali z večino pritožb na koži. Torej, če bi ustvarili linijo, ki temelji na tem, kar sem odkril, da bi se izognili tem sestavinam, je bil logični naslednji korak. Želel sem ustvariti novo kategorijo, za katero menim, da je bila manjka. Nega kože je čustvena. Nekateri ljudje izberejo naravno, da se počutijo, kot da so zavedni in varni za zdravje, medtem ko drugi izberejo klinično, ker želijo nekaj, kar resnično deluje. DE je najboljši iz obeh svetov in predstavlja novo kategorijo, imenovano “čisto klinično”.

Povej nam več o svojem slavnem imenu, pijanem slanu in kako je bilo.

Ko sem izbral sestavine, sem naletel na olje Marula. Všeč mi je bilo, kako se je namočila in počutila na koži. Odšel sem domov in ga googled ter našel videoposnetke slinavih slonov, ki so jih iskali. Mit je, da afriške živali jedo padlo Marula sadje in postanejo pijani. Verjetno ni res, vendar gotovo narejen za prijeten, brezvredno ime. Poimenoval sem ga Drunk Elephant, potem ko je prejel več prijateljev in članov družine. Nekateri so rekli “srčkan, toda noben način”, medtem ko so drugi rekli “srčkan in to bi morali storiti popolnoma”. Čeprav vsi nihče ni rekel ni bilo srčkan in sem vedel, da bi dodajanje ogromne vibracije ustvarjalo radovednost in pritegnilo pozornost. V prvem letu so bili ljudje, ki so me poskušali spremeniti. Danes sem srečen, da nisem poslušal.

Kateri je bil najbolj vznemirljiv del?

Res je bilo vse vznemirljivo. Vsak dan je bil vznemirljiv zame. Hvaležen sem nad prepričanjem, da bi ljudem pomagali, da se počutijo bolje glede svoje kože. Navdušen sem, da vidim premik stran od nekaterih sestavin trženja, za katere trdno verjamem, da niso le nepotrebni, temveč tudi korenine občutljive kože ljudi. Torej, najbolj razburljiv del je, ko mi ljudje povedo, da je Drunk Elephant spremenil življenje. Ampak še nisem na ciljni liniji, vendar moram še veliko več narediti in še več, da bi dokazal, in da je tudi zelo razburljivo.

POVEZANE: Lepotni šef: kako Deborah Lippmann obišče velike note v manikuri in glasbi 

Kako ste določili linijo izdelkov, s katero boste začeli?? 

Prebral sem čim bolj. Raziskoval sem vse, kar sem lahko. Prišel sem do zaključka, da je šest stvari, ki jih ljudje potrebujejo ali uporabljajo vsak dan. (1) Čiščenje kože, ne da bi jo odstranili, (2) z uporabo dobro formuliranega vitamina C, (3) z uporabo fizičnega sredstva za zaščito pred soncem, (4) z nežnim, a učinkovitim kemičnim pilingom, (5) in na koncu, (6) fizično, vendar nežno, s čimer odstranjujejo kožne celice, ki so se čez noč prekinile. Za vsako formulacijo sem upošteval naslednje: molekularna velikost, ravnotežje pH, odstotki aktivnih snovi, kompatibilnost kože, ravni nevarnosti vsake sestavine in vloga, ki jo je vsak igral v formulaciji. Če sestavine ni bilo na voljo za neposredno podporo zdravju kožnega organa ali za podporo učinkovitosti in varnosti formulacije, potem ni bilo dovoljeno. Nisem vključil vseh sestavin za trženje, pri čemer so glavne šest eteričnih olj, silikonov, kemičnih zasloni, dišave / barve, sušilni alkoholi in SLS. Dodal sem mešanice antioksidantov in ne-dišečih rastlinskih olj in ekstraktov na vsak izdelek. Uporabil sem dokazane zdravilne učinkovine na klinično učinkovitih ravneh. Verjamem, DE lahko pojdi do prstov z blagovno znamko, ki bi jo našli v dermovem uradu, vendar na bolj dostopni ceni. Svetla, srečna embalaža ni zelo resna, toda to je notranjost, ki ljudi vrne nazaj.

Lepota Boss - Drunk Elephant - EMBED
vljudnost

Kakšna je vaša rutinska nega za nego kože??

Zjutraj ne očistim obraza. Vzamem mehko, otroško krpo ob tuširanju in obrišem obraz in vrat. Zmešam C-Firmo, B-Hydra, Umbra (dovolj, da zagotovim UV zaščito) in nov izdelek, ki sem ga nedavno oblikoval (še ne morem še povedati) na dlani moje roke. Prijavim se na obraz in grem. Mislim, da je to zjutraj za moj obraz. Vse gre na isti kraj. Pazim na razpoloženje moje kože in ustrezno dodam izdelke v moji mešanici. Izogibanje silikonom omogoča, da preskočim strjevanje, čakanje itd. Zjutraj se naveličam zjutraj, zato je to enostavno in učinkovito. Ne nosim ličila, temelja ali prahu. Ponoči uporabljam Pekee bar, ki se čez nekaj noči spreminja v baru Juju, da očistim obraz in vrat. Zmešam TLC nočni serum, Marula Oil, Lala Cream za dodatno vlago in včasih kapljico recepta retinola (trenutno delam eksperiment) vse na dlani moje roke, nanašaj se na obraz in vrat in pojdem v posteljo. Enkrat na teden očistim, uporabljajte Babyfacial 20 minut, sperite, posušite in dodajte mešanico B-hydra in Marule, pojdite v posteljo. Na moje oči in Lippe nanosam Shabo na moje ustnice tako zjutraj kot zvečer. Moja koža ni občutljiva ali “občutljiva”, ker se izognemo senzibilizaciji sestavin. Ugotovil sem, da to omogoča uporabo visokih količin kislin, tudi ob retinolu, z ničlo pordelostjo ali draženjem. Nisem imel zlomov ali slabega odziva, dokler se spomnim. 

POVEZANE: Lepotni šef: kako se Rita Hazan rosa vrne na vrh igre barve las

Kateri trije elementi nikoli ne zapustite hiše??

Lippe, steklenica vode in moj telefon. Če govorite za nego kože, Lippe, steklenico vode in Umbra Sheer Physical Defense SPF30.

Kakšen je najboljši kompliment, ki ste ga prejeli o podjetju doslej? 

Da napoveduje, kako bo izgledala prihodnost kozmetike in da je to več kot samo podjetje za nego kože, da gre za gibanje.

Ali menite, da ima prehrana tudi vlogo za nego kože? Ali sledite posebnemu načrtu prehranjevanja za žarečo kožo?

Mislim, da prehrana zagotovo prikaže na obrazu. Poskušam slediti protivnetni prehrani in samo čisto prehrano na splošno. Nedavno sem končal Whole30, ki odstranjuje mlečne izdelke, sladkor, alkohol, zrna in gluten. Brez dvoma jemanje zelenjave in sadja ves dan vam daje določeno zdrav sijaj, vendar mislim, da se znojenje, gibanje in gibanje na prostem je zelo pomembno za zdravje kože preveč.

Kateri izdelek je vaš najljubši, če ste morali izbrati samo enega?

Litti ker vsebuje vse od njih! Samo šalim se. Res ne morem izbrati. Vsi so tako različni in namenjeni. Vse imam rad in vsakokrat uporabim religiozno. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 8

map