Lisa Frank Makeup se lahko zgodi, “90-ih otrok se veseli.”

Lisa Frank in njene mavrične divje mačke in delfini nikoli niso bile kul, vendar se v zadnjih nekaj mesecih zdi, da je bil svet še posebej nostalgičen nad slikarskimi neonskimi 90-letnimi skicami. Videli smo trend barvanja las, ki ga navdihuje umetnost in več vadb za ličila, kot jih lahko računamo. Vsi so bili impresivni in smo kopali naše veznike iz tretjega razreda. In gibanje je daleč od konca, ker se zdi, da je morda resnično sodelovanje Lisa Frank v delih.

Glamour Dolls Makeup, indie veganska in krutostna lepota blagovne znamke, je začela kampanjo Kickstarter za ustvarjanje šest-omejeno izdajo zbirke lepotilnih izdelkov Lisa Frank z izvirno umetnostjo iz na Lisa Frank. Oh, vsak izdelek bo stalo samo 5 USD. 

Upajo, da bodo ustvarili balzam za ustnice, matte pene, tekoče obloge, sijaj za ustnice za unicorn, poudarjanje prahu in veganska usnjena torba. Torej, če trenutno uporabljate svoj stari LF tujec svinčnik primeru držite svoj šminko, boste upajmo, da bodo druge možnosti kmalu.

TK
Vljudnost

POVEZAN: V filmih je film Lisa Frank

Ko je blagovna znamka ustvarila rdečo krtačo Lisa Frank, skupaj z rožnatimi ščetinami in neonskim ročajem, so se odločili, da bo sanje ustvarilo še več “90-ih navdihnjenih izdelkov. Ker gre za kampanjo Kickstarter, se to ne bo zgodilo, če ne bo doseglo cilja v višini 30.000 dolarjev s pomočjo navijačev do aprila 2017. Toda, ko se oboževalci obljube obračajo, dobijo tudi impresivni nagradni sistem. Glede na to, koliko denarja lahko darovati, blagovna znamka vam daje možnost glasovanja o izdelkih, izbiranju odtenkov in brezplačnih izdelkih.

VIDEO: Vroči lasje Trend: Lisa Frank Hair

 

Oglejte si akcijo za več informacij. Zaupajte nam, Glamour Dolls razkrili vsako podrobnost, ki bi jo radi želeli vedeti, in celo vključevati vprašanja in odgovore s samim izvajalcem.

Upamo, da bo leopard natisnil vijolični šminka.