Ljudje se slaščajo čez bleščeče paste in jih ne moremo kriviti

Če imamo eno stvar, za katero zagotovo vemo, lahko to storite nikoli imeti dovolj bleščice. Še posebej med počitnicami, ali smo prav? In prav takrat, ko vstopimo v tisto, kar bi lahko zelo dobro poimenovali »glittery sezono«, se je pojavila nova blagovna znamka, znana po intenzivno bleščečih izdelkih.

V čast Noč čarovnic uživajte v 15% s celotnega nakupa s kodo: LEMONWEEN. Delite z ljubeznijo in označite prijatelja ✨Get nakupovanje, povezavo v bio ✨ ������ Za vse naše domače nakupovalce, naročite pred 26., da dobite svoje dobrote, ki jih Halloween. Slika prek @debramacki

Fotografija objavila lemonhead.LA (@ lemonhead.la) on

Spoznajte Lemonhehe, indie lepoto podjetja s sedežem v Los Angelesu, ki pridobiva precej pozornosti za svojo edinstveno teksturo “SpaceJam” ($ 25, GetLemonhead.com).

To je v bistvu ličila lepila ali pomade, ki jo lahko uporabite kjerkoli tvoje srce želi malo bling. Del razloga, da SpaceJam pridobiva toliko zagona je zato, ker ni svoboden sijaj. To pomeni, da je manj grdo, bolj enakomerno uporablja in se drži, kamorkoli ga postavite.

Eden od naših najljubših stvari je, da odkrijete neverjetne urejevalce ličenja in @violette_fr je eden izmed najboljših. Hvala Violette, ker ste verjeli v nas in uporabili naš izdelek, da ustvarite svojo umetnost. ✨�� #spacepaste #spacejam #editorial #glitter #nyc · · · Pravkar sem dobil te nove bejbe iz @ lemonhead.la. In ne morem čakati, da bi se s tem igral na igrišču. Ta neverjetna tekstura kremastega bleščice me poganja! Mogoče bo to v moji vadnici o tem, kako imeti nakit na tvoje veke …? -Violeta

Fotografija objavila lemonhead.LA (@ lemonhead.la) on

#birth ���� #getlemonhead #spacejam #madeinLA

Videoposnetek, ki ga je objavil lemonhead.LA (@ lemonhead.la)

 

SpaceJam prihaja v vseh vrstah barv, vključno z “SeaPunk”, akvamarin; “Paradise Beef,” bogata bronasta; “Gildebeest”, pravo zlato, “Gunshow”, črni črn oikus; “Midnight Society”, holografski srebro; in veliko več. Lahko kupite celo pet ali prilagodite svojo lastno. Prav tako vas bo navdušeno slišati, da vsak posamezen pot stane enostavno 25 $, zato je zelo ugodno.

In če to ni dovolj iskričave za vaš povprečni četrtek (zakaj bi to bilo?), Lahko svoje lase ujemate s pokrovi, lahko svoje plasti prevlečete s Major Moonshine Glitter Gel. 

Še več razloga, da se okrasite z VSE bleščečo!