Maisie Williams’s Hair Buns vam bo dal življenje

Po Khloe Kardashian, Maisie Williams skakne tudi na dvojni buns, in nismo mogli biti srečnejši o tem. 

Igralka je trenutno v Londonu za promocijo nove sezone Igra prestolov kjer se je pojavila na epizodi Alana Carra Chatty Man show. Williams je nosila kratko kovinsko obleko in rožnato ustnico, vendar pa so ji lasje v celoti ukradli predstavo. Torej. CUTE – in popolnoma usmerjanje Baby Spice, št? 

POVEZANE: Ta fotografija Baby Maisie Williams dokazuje, da je bila rojena igrati Arya Stark na igri prestolov

Čudovita Maisie Williams / Arya Stark iz Game of Throns, ki nosi naš SS16 Metallic obleko na nocojšnjem Chatty Manju – LJUBIJO TO, ona je tako brcna rit na GOT-u ####

Fotografija, ki jo je objavil KIRSTY WARD (@ kirstywarduk)

Za vse GoT oboževalci, je tudi zvenela o tem, kako je oddaja oddaje uspela ohraniti smrt Jon Snowa (to, kar imenujemo najboljša varovana skrivnost v zadnji zgodovini).

“Vzel sem si, da bi popolnoma lagal vsakega novinarja, vsakega oboževalca in vsakega, ki mi je prišel. To je bilo res smešno, ker so se mi oboževalci obrnili k meni in všeč:” Vem, da ne moreš govoriti o tem, ampak Jon Snežni mrtvi? “, Vse hribsko in bi bil kot ‘Ja, on je mrtev'”, je dejal Williams.

Dokler ji še naprej daje lase v notranjosti, res ne moremo biti jezni na Maisieju.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 65 = 67

map