Našel sem najboljši rdečico za literalno vsako barvo črnila

Če obstajajo negativne posledice za lastno uporabo šminke v verjetno vsakem odtenku, ki ga je mogoče zamisliti (to je težko če, BTW,), to je, da je včasih lahko odločitev, kaj storiti s preostalim obrazom glede barve po tem, ko sem izbral mojo lippie, malo težja. Grem naprej in nazaj čez rdeč in bronzer, ker ne maram, da bi izgledal preveč, in še več, ne želim, da bi moj videz potegnil retro na nekakšen način, . To je težavna linija do prsta in bolje je, da veliko skrbim. 

POVEZANE: Želite neverjetno kožo? Dodajte te dodatke k vašim sladkarijam

To je do nedavnega, ko je kremasta kremasta barva Stila Convertible Color (čeprav je zamenljiva, da jo lahko uporabite za vse) pade na mojem naročju. Senca: Peony ($ 25; sephora.com). Barva: čudovito nevtralen na kakršen koli način. Obrabila sem jo s sivkom in sivimi ustnicami, s koralom in rdečo ustnico,.

Popolnost v boony! �� Naša ikona Convertible Color je bistvo Stila babe. Dotaknite se lika in pritisnite na ustnice za lahkoten, svež monokromatičen videz. Pic: @deniseelliottmakeup

Fotografija objavila Stila Cosmetics (@stilacosmetics)

Z vsakim odtenkom je postalo bolj čudovito. Včasih se razmišljam o tem, kako bo izgledal v paru z vampirsko ustnico jeseni. To je nekaj, za kar se veselim. 

POVEZANE: Halseyova nova tetovaža je vse, kar imajo naše minimalistične sanje

Kakorkoli, da bi prišli do pletastih krhkosti, je ta senca resnično popoln blazinec.

Potisnete jo in veste, da je še dodaten zomf, vendar ni opazno opazen. Tudi v dneh, ko ne nosim ličila, sem se odločila, da se dotaknem nekaj na mojih obrazih, templjih in na ustnicah. Izgleda, da izgledaš super zdravo, dobro počivajoče in mladostno, vendar ti ne zdi, kot da si pripravljen. Del tega je zaradi dejstva, da je zelo čisto – nekaj naravnih lepot se nikoli ne bo pritoževalo, ker lahko vedno gradite za želeni učinek. 

Ne morem pojasniti, kako enostavno je to naredilo moje rutine, in vse kar lahko rečem je, da me nikoli več ne boste našli brez tega rdečega. To je moja vožnja ali umreti.