Najboljši dan prodaje se dogaja v oddelku za lepoto

Pripravite se, da napolnite svoje nečimrnosti in kopalniške omarice do roba, ker se najboljši prodajni delovni dan zmanjšuje v ličilih in oskrbovalnicah za nego kože. To pomeni, da boste nadgradili svojo lepotno rutino ravno v čas za padec, ne da bi premagali proračun. Ni važno, ali potrebujete novo podlago ali pa za serum za poostritev kože, obstaja tona blagovnih znamk, ki hočejo resno dobro prodajo zdaj.

Govorimo o strmih popustih na priljubljenih kultih in kompletih daril za polno velikost. Saj veš, da se to dobro ne ukvarja prepogosto, zato smo tu, da se prepričamo, da ne zamudite nobene prodaje. Morali bi pohiteti, ker so se nekatere od lepotnih posebnosti že začele, elementi pa se že prodajajo.

VIDEO: 12-mesečni priročnik o tem, kaj je na prodaj, kdaj

 

Pojdite k njej in si oglejte našo najljubšo prodajo delovnega dneva v spodnjem okrožju.

Antropologija: Prihranite do 40 odstotkov off parfumov, nego kože in še več, od 30. avgusta do 3. septembra.

Bare Minerals: Preživite 100 $ in uživajte v 30 $ od nakupa. Preživite 75 dolarjev in izklopite 20 evrov, od 30. avgusta do 4. septembra. Veljajo nekatere izključitve.

Dermstore: Od 28. avgusta do 6. septembra uporabite kodo LABORDAY za prejemanje 15 ali 20 odstotkov izbranih blagovnih znamk.

Jurlique: Poiščite globoke popuste na vaših najljubših nizov in še več v prodajnem oddelku.

Kat Von D: Preživite 75 dolarjev in si zagotovite veganska usnjena torba za izdelavo usnja, kompaktno ogledalo, Mini Tattoo liner v Trooper Black in Mini Studded Kiss Creme v Lovecraftu za omejen čas.

Marc Jacobs Beauty: Za omejen čas prejmete brezplačni polni velikani z nakupom 50 USD.

Nordstrom: Za omejen čas izberite brezplačno 14-delno darilo z vašo 75-odstotno lepoto ali nakupom dišav.

Sephora: Uživajte do 60 odstotkov priljubljenih blagovnih znamk – kot so Urban Decay in Becca – od 30. avgusta do 5. septembra.

Tatcha: Od 30. avgusta do 2. septembra najdete strmine popustov na nezdružljive, hranljive in negovalne duhove.

Ulta: Nakup enega, prihranite za 50 odstotkov izbranih blagovnih znamk za nego kože za omejen čas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map