Najlažji način, da naredite svoje joške lepše (AKA No More Pesky Veins)

Boobs so čudovito sredstvo. Lepo izgledajo na izrezu izrezka in dodajo malo zsa zsa zsu na katero koli obleko. Ampak, kot ženska, ki je na celo življenje zbrala velike prsi, imajo tudi nekaj vprašanj. Ali imam prav, gospe?

Obstaja celotna gumba tvoje bluze (kot pri, gumbi pustite luknjo na prsih, da bi vsi videli), vedno prisoten pogovor “moje oči sem gor” in splošna težava pri iskanju kopalnih oblek, ki se pravilno prilegajo . Ampak jaz odpeljem. Najnovejša težava, ki je v mojo zavest, je vidna prsa v prsih. To je seveda težava, ampak nekaj, kar lahko povzroči negotovost.

S svojimi težavami sem govoril z dr. Luisom Navarrojem od The Vene Treatment Centre, ki je dal nekaj vpoglednih informacij o tem, kaj povzroča opazne žile, načine za njihovo preprečevanje in kako jih zdraviti, ko se pojavijo. Na ta način se lahko vrnem v ljubezen moje prsi v vsej svoji slavi.

POVEZANE: Najboljši športni prsi za velike sise

Navarro je pojasnil: “Obstaja več razlogov, zakaj se žile pojavljajo v prsih. Prvič, genetika lahko igra pomembno vlogo. Tudi v mladosti bodo nekatere deklice opazile izrazite žile na prsih med puberteto.” Postopek povečanja prsi lahko povzroči tudi nastanek žil na površini kože. Ko se pokaže postopek dojke, se koža prisili, da se raztegne in raztrga, zato se ti modri žile pokažejo. ali z veliko maščobo dobiček ali izgubo lahko imajo isti učinek tudi spremembe kože v predelu prsnega koša, zaradi česar te žile pop up skozi.

Drug velik vzrok prsnih ven je nosečnost. “Nosečnice, ki se pojavljajo v prsih, bi bile lahko povezane tudi z večjim osnovnim problemom, kot so venske in krvne blokade, ko so noseče ženske prsi ne le nagnjene, ampak tudi hormoni se nenehno premikajo. morate biti previdni, vedno se posvetujte z zdravnikom, če opazite razvoj (ali spremembo) žil v območju dojk, “je dejal Navarro.

Zdaj pa ne predlagam, da če trpijo zaradi te težave, da bi morali poiskati zdravljenje. Toda jaz sem velik zagovornik pri tem, da se počutiš dobro. Kar me pripelje do moje naslednje točke: znebiti se jih. Po navodilih Navarra: “Če imate na predelu prsnega koša nabreknjene, velike modre žile, ali če imate pod svojimi joški razširjenimi žilami in ste v bolečini (ali pa ste nezadovoljni s tem izgledom), ste odličen kandidat za zdravljenje.” Vrste v prsih se običajno dobro odzivajo, vendar je nujno, da se prepričate, da tvorba vene ni sekundarna z drugimi težavami z globljimi žilami in / ali zdravstvenimi težavami. Če ni večje težave in želite samo izginotje teh nadleznih ven, lahko dobite postopek za skleroterapijo. Navarro opisuje: “Ta postopek vključuje vbrizganje raztopine v veno z majhno iglo, zaradi česar se vena zlomi, telo pa ga nato absorbira. Zdravljenja vključujejo eno ali več sej, odvisno od resnosti žil in obstajajo brez obnovitvenega časa. To je hiter in varen postopek. “

POVEZANE: 4 izdelki, ki jih Kylie Jenner trenutno obdaja

Ker se divje bojim igle (vem, da sem otrok), sem se spraševal, če je bilo zdravljenja na domu, da bi lahko preskočil injekcijo. Ampak, žal, je težko zagotoviti pozitiven izid brez strokovnega zdravljenja. Vendar pa Navarro ponuja: “mogoče je mogoče začasno upočasniti in / ali zmanjšati videz teh žil z ohranjanjem življenjskega sloga, ki vključuje vadbo, ohranjanje zdrave telesne mase, jedo pravo hrano in tako naprej. Tudi čvrst modrček (ne preveč tesen, ne želite omejiti krvnega pretoka), lahko pomaga pri udobnem zatiranju ven, preprečevanju otekline in zmanjševanju njihovega učinka. Večje prsi brez podpore vgrajenega modrčka lahko tehtajo kožo in povzročijo vene to območje nabrekne. “

Če ste zainteresirani za vse naravne DIY, poskusite jabolčni kis. Govori se, da je koristno pri zmanjševanju videza varikoznih žil na splošno. “Poskusite namočiti tkanino v jabolčni kis in ga nanesti na območje, kjer so žile utripale 30 minut, dvakrat na dan. To bo popolnoma odstranilo vene, kot je profesionalno zdravljenje, vendar lahko pomaga pri celoten videz, “je pojasnil Navarro.