Ne boste občutili krivde za nakupovanje na QVC’s Beauty z ugodnostnim dogodkom

QVC Beauty with Benefits
Vljudnost

Alexis Bennett

18. maj 2017 @ 17:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Vedno je zabavno nakupovati za lepotilne izdelke, vendar se še bolje počuti, ko gre za dobre rezultate. No, QVC in kozmetične izvršne ženske so se vrnile na to, da ponovno gostijo dogodek Beauty with Benefits. Peta leta zapovrstjo, ki sta jih obe družbi vrnili, sta skupaj z QVC in CEW dvignila 4,5 milijona dolarjev. Letos donirajo 80 odstotkov nakupne cene za raka in kariere.

Mnogi bolniki, ki preživijo raka, morajo med zdravljenjem še naprej delati, Cancer in Careers pa jim pomagata, da se počutijo in po svojih najboljših močeh, tako da lahko uspejo v delovno silo. Lahko tudi pomagate, tako da naredite nekaj tako preprosto kot nakup novega šminka za MAC ali nekaj ščetk za ličila Bare Minerals. Obstajajo tudi dišave in izdelki za nego kože iz nekaterih naših najljubših blagovnih znamk.

In dobra novica se ne ustavi. Kupci bodo z vsakim nakupom odpeljali 6-delni komplet lepote in ličila. Hej, res ne moreš iti narobe tukaj. Na dogodek si lahko ogledate dogodek 18. maja ob 6 uri. EST za QVC ali se obrnite na QVC.com za nakupovanje zdaj.

VIDEO: Kako dati sebi izpit dojke

 

Vnaprej boste našli nekaj naših najljubših izdelkov, ki so vključeni v dogodek QVC in CEW’s Beauty with Benefits.