Ne čudite: kaj storiti, ko pridete preveč sonca na obrazu

Poskusite, kot smo morda, včasih kljub temu, da ste na skrbno zasnovano kremo za sončenje, na naših obrazih še vedno preveč sonca. To je življenje. Poskušamo čim bolj zmanjšati, kako pogosto se to zgodi, seveda, toda, ko v modri luni, tudi naša najboljša prizadevanja ne morejo preprečiti. Toda to ne pomeni, da moramo sedeti in se samo pretvarjati, da se naši obrazi lahko počutijo malo vroče, suhe in morda mlade rdeče (če ne pere).

To zagotovo ni niti udobno niti zaželeno. Kaj lahko storite glede tega? Dosegel sem k Kerryju Spindlerju, vzgojitelju na šoli Catherine Hinds Esthetics in COO ene od mojih najljubših blagovnih znamk za nego kože, Bioxidea, ki me je postavil na ravno in ozko.

“Pomembno je poudariti vpliv sonca na vašo kožo dolgoročno. Če je staranje kože zaskrbljujoče, potem ostaja sonce v času največjega sončnega urami.” KK, razumem. Kaj drugega? 

“Če vas bo veliko ljudi pozabilo, kako pomembno je preprečiti varnost pred soncem, preden greste zunaj za daljše časovno obdobje, obstaja velika verjetnost, da se boste srečali z bolečimi sončnimi žarki. Če se to zgodi kdajkoli (z vsako srečo ne več kot enkrat), upajmo, da bo služilo kot opomnik, da se ne bo spet zgodilo. ” Zelo res. 

POVEZANA: Nova linija za ustnice Trda Candy ima vse čudne barve, ki ste jih kdaj želeli

Kaj vam torej predlaga Kerry, če je vaš obraz jezen nad tem, da ga predolgo izpostavljate elementom? “Priporočam, da uporabite izdelke, napolnjene z aloejem, da se pomirite in pomirite kožo pred luščenjem in mehurji.”

POVEZANE: 5 poletne obleke in šminka, ki zaključuje vsak pogled

Na primer, Bioxidea Mirage 48 Diamond Face in maske za telo ($ 79; bioxideausa.com) imajo dolgotrajne rastline, ki izvirajo iz rastlin, ki pomagajo pomiriti kožo, hkrati pa rahlo pilingjo poškodovane kožne celice.

Spindler pojasnjuje: “Čeprav je morda že prišlo do poškodb pred soncem, z uporabo močnih izdelkov, ki jih napolnimo s hranilnimi sestavinami, bomo zmanjšali vidno škodo.” 

S tem nasvetom sem popestil masko Bioxidea (jih obdržal) v svojo vikendo, samo v primeru, da se mi malo preveč sonca na mojem vikendu odpravi v Hamptons. Boljše kot žal. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − = 77

map