Nikoli ni bilo lažje, da bi poskušal preizkusiti vaš najljubši Drybar Blowout

Resnično, ni nič podobnega sprehodu skozi vrata Drybara in si dovolite, da se sprostite v rokah svojih stilistov, medtem ko se naselite med elegantnim rumenim dekorjem in pijete kozarec čevljev, saj v celoti poznate, da boste zapustili mesto, ženska pripravljena na svet.

[PREBERITE: Mora imeti orodja za lase za racionalizacijo vaše lepote]

Toda, kot vsi vemo, se zgodi življenje in v primeru, da se vam zdi, da potrebujete izpraznitev v zadnjem trenutku in brez imenovanja na knjige, je ustanovitelj Alli Webb začel Drybarjevo DIY serijo – videoposnetke, ki bodo pokazali, kako ustvariti južni Udobje ali Cosmo doma. Ker, bodimo resnična, ko si fizično v stolu, si preveč zaseden, ko gledaš Mean Girls ali flipping skozi revije, da opazijo, kako se čarovnija zgodi.

Sama Webb vas hodi skozi vsak pogled Drybar ponuja od začetka do konca. Medtem ko so posnetki le nekaj minut, preprosto zlomi vsak korak navzdol. Te tehnike morda ne boste dobili ob prvem poskusu, vendar z dosledno prakso boste dobili obesek.

[PREBERITE: Te “lepote” vam bodo dale žarečo kožo in sijoče lasje – ne bodo sodelovale pri mačkah]

Seveda se učenje Drybarjeve skrivnosti ne bo ustavilo, da bi se redno pojavljali za izsušitev. Navsezadnje ni ničesar podobnega kot prava stvar.