Noben izdelek ne pokriva mojih spodnjih okroglih kril, podobnih temu 38 $ prikrivanju

Moj poskus iskanja najprimernejšega korektorja, ki pokriva moje stalno temne kroge pod kroglami, se je začel z Googlovim iskanjem. Rezultati so potrdili, da je bila Touche Éclat Yves Saint Laurent idealna možnost. 

Internet je bil prav. Touche Éclat ($ 38; Sephora.com), ki so ga ljubitelji umetnikov ličenja, lepotni uredniki in blogeri, oblikuje z vsemi lastnostmi, ki sestavljajo dobro skrinjico za premazovanje oči: kremasto in lahkotno je z gradbenim brezšivnim zaključkom . Ampak, čeprav pokriva sence pod mojimi očmi, za razliko od katerega koli drugega pomirjevalca, ki sem ga poskušal, tehnični način kultivnega videza ni aktualni korektor. Prvotno je bil zasnovan za uporabo kot označevalnik ali okoli ustnic, da bi bili bolj polni. 

POVEZANO: zakaj poraba 120 dolarjev na maski proti staranju ni preveč neumna  

Prvič, ki je bil pred več kot 25 leti predstavljen z namenom, da se koži postavi enak naravni sijaj kot soba z idealno svetlobnimi pogoji, se lahko večnamenski pero šteje za fotografski filter pred-instagramskega obdobja. Podobno kot osnove za učinek filtra, ki obstajajo leta 2018, je formula Touche Éclat infused z ultra-finimi mikro-biserami, zaradi česar je koža videti bolj svetleča. V mešanico je vključena tudi hialuronska kislina, ki hidrira in napihne kože. Na voljo je v 10 različnih barvah, prilagojenih različnim tonom kože in pod tonovi. 

Touche Éclatova sposobnost povečanja sijaja je ravno tisto, zaradi česar je tako dobro prikrivati ​​temne podkritje. Bela svetlobe, ki odsevajo svetlobo, razširijo celotno območje, tako da ste videti dramatično bolj budni. Na dneve, ko sem še vedno videti, da bi lahko nekaj ur spanca, v notranjih kotičkih mojih oči, da bi jih izgledali večje, sem malo potegnil. Formula se takoj stopi v kožo in ne meša veliko, če jo uporabljam s prstom ali gobo. 

VIDEO: Eden od teh $ 3 balzamov za ustnice se prodaja vsak drugi po svetu 

 

Edini propad tega majhnega zlatega svinčnika je, da njegovi impresivni rezultati prihajajo z veliko ceno. Seveda, $ 38 verjetno se zdi strm za prikrivača, ki ga boste uporabljali samo na enem delu obraza. Ampak, dva klika in swipes pod vašimi očmi kasneje, in boste voščil poetično o tem bona-fide klasični izdelek ličila, preveč.