Obstaja nova metalna tekoča linija za ustnice, o kateri bi morali vedeti

Po tem, ko je kiparku Jennerju in njenim nedavno predstavljenim ustnicam s kratkimi palicami prinesla nekaj hladnega odtenka, je izdelovalec ličil Jeffree Star objavil, da sprosti izdelek, ki se zdi precej podobna za nekaj, kar ima že Ky v svoji kozmetični liniji. 

Osebnost YouTuba je prinesla svoj račun Instagrama ta pretekli konec tedna, da dražijo tisto, kar kliče, “Velor Metallic Lipsticks.” To so dejansko razširitev njegove že priljubljene linije Velor Liquid Lipsticks, ki se nagibajo k prodaji hitro.

Spominja te na nove kovinske šminke, eh? 

Barve, Star pravi, so bili v pripravi več kot dva meseca, zato je morda časovno večinoma naključje kot dokončna bitka izdelkov za ustnice. Povedal je tudi, da so barve “navdihnili, ko sem videl, da moja mama nosi kovinske šminke vsak dan v devetdesetih letih”.

Predogled te barve sem pred 2 meseci .. Tukaj je boljši swatch! Navdih, ko sem videl, kako moja mama nosi kovinske šminke vsak dan v devetdesetih letih, sem ustvarila tekočino za ustnice s svojo veličanstveno velursko formulo. Ti bodo začeli poleti in imeli bodo več barv …. – Jeffree # velourliquidlipstick #peachgold

Video objavil Jeffree Star Cosmetics (@jeffreestarcosmetics)

Čeprav je na tej točki samo dražil eno barvo – čudovito zlato breskev – Star pravi, da bodo drugi in vsi bodo začeli v juliju.

Nekatere informacije iz ozadja, za tiste, ki so to zamudili: Star je izrazila razočaranje nad kakovostjo Kyliejevih sijajev za ustnice, ki pravi, da so “nesprejemljive” in da pričakuje več od slavne osebe. Krhka ocena je namenila dovolj pozornosti, da bi se izzvali odziv Kylie sama – potegnila jo je pred Coachello praznovanja, v resnici.

V odgovoru je napisala: »Veliko me skrbi za kakovost mojih izdelkov … Ko sem videl problem s svojimi sijaji za ustnice, sem ustavil vse produkcije in jih spremenil. Življenje je učna izkušnja in se učimo iz naših napak.«

Resnica, Kylie.