Opravili smo Fundacijo za 7 dolarjev s 25.000 listi čakajočih oseb

Serum Foundation
Vljudnost

Erin Lukas

21. april, 2017 @ 14:00

Kanadska blagovna znamka za nego kože The Ordinary je dobro, vsekakor pa navadna. Njena linija izdelkov za nego kože, ki ne vsebuje prahu, je zvesto sledila po enostavnih formulah kliničnih sestavin, ki so brez dodatkov in dišav. In pri $ 15 ali manj, so cenejši od tiste, ki ste jo kupili za kosilo.

Če še niste slišali za blagovno znamko, se bo vse to spremenilo. Običajno se širi v kozmetiko z dvema novima temeljema, ki jih internet trenutno preseneča. Fundacija za serum in pokritost sta pravkar utrdila status kulture, ki jo je navdihoval Ordinary, tako, da je pred pričetkom aprila pričakoval čakalni seznam več kot 25.000 ljudi.

POVEZANE: Obstaja 25 000 listov čakajočih oseb za to $ 7 Fundacijo

Fundacija Serum živi do svoje ime s serumom podobno teksturo, ki je lahka, vendar se lahko zgradi za srednje kritje. Foundation Coverage je pigmentna, brez mastne kreme, ki ponuja večjo pokritost, ne da bi pri tem prišla v ospredje. Obe možnosti sta obogatena s posebno tehnologijo za pigmentno suspenzijo, ki pomaga temeljiti gladko z zelo nasičenim učinkom. Povedano preprosto: na koži se bodo stopili kot maslo, vendar vam še vedno ponujajo pokritost.

Prav tako je impresiven temeljni razpon 21 različnih barv. Običajno je preprosto najti najboljše za vašo kožo, tako da vsako barvo označite z Y, N ali P, glede na podlage kože. Tudi edinstveni temelji SPF je tudi edinstven. Je mineralna, zato so brezbarvne kemikalije, ki jih običajno najdemo v običajnih formulah za zaščito pred soncem. O, in ali smo omenili, da je ta 7-letna zvonjenja na vsakem od teh temeljev tudi izjemno dostopna, kot ostali izdelki Ordinary’s? Začenjamo razumeti njihov žreb.

VIDEO: Ti odstranjevalci ličila bodo ustalili ličila s tvoje osebe

Ampak, če želite izvedeti, ali je vse hype resnično in če je to res vredno dodati svoje ime na čakalni seznam, štiri V stilu uredniki so testirali serumsko osnovo. Nadaljujte in se prepričajte, da izdelek resnično izgleda kot IRL, skupaj z našimi poštenimi mislimi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 63

map