Podaljški obrvi so spremenili moj obraz (in moje življenje)

Presenečeni so dnevi prekomerne pincete in pogostih voskov: krepko obutev je tukaj, da ostanejo – z zdravljenjem, ki daje naklonjenost dramatičnim. Te dni svinčeve svinčnike, prah in vosek zamenjajo presaditve, lasulje in podaljški. Torej, seveda, moram na zabavo. Ko sem prišel na sestanek s podaljšanjem čevljev s Courtneyjem Buhlerjem, ustanoviteljem SugarLash-a, sem bil pripravljen, da ga preoblikujem – in naredim korak iz mojega jutranja rutine. Vsako jutro je definicija mojih bridov z mojim Anastasia Beverly Hillsovim “Brow Wizom”, in misel, da zapustim hišo, ne da bi uporabila moj proizvod, je čutil čudno.

POVEZANE: To olje čistilo se prodaja vsakih 10 sekund po vsem svetu

980x (1).jpg
Elysia Berman

Ko sem si hitro ogledal moje brke, me je Buhler opozoril, da bomo naredili veliko obrezovanja, kar me pripelje na lekcijo 1. Obrišite obrvi za takoj polnejši videz. Mislim, da je v določenem trenutku, ko sem bil določen, da bi moje obrve lahko rasle do deleža Care Delevingne s čisto voljo, sem prebral nasprotno. Ponavadi redni trimmer na kraju samem in profesionalni depilator za voskanje, začel sem prezreti lase, ki so se zaletele v korist goščavega videza (če bi ga lahko celo poklicali).

eyebrow_extensions_inline2.jpg
Elysia Berman

Nato je Buhler izmeril in označil moje bradavičke, s čimer se je vse pravilno poravnalo. Moja naravna oblika obličja me lepo dopolnjuje – kot vsak estetik, s katerim sem se kdaj srečal, me ljubi, da me obvestite – Buhler je obljubil, da jih bo lahko pripeljal na naslednjo stopnjo, kot je Megan Fox. Kot lahko vidite pred mojo fotografijo, so moje obrvi bolj zakrivljene in manj kotne. Vodite me na lekcijo 2 … Spremenite obliko vaših obrvi, spremenite obraz (in življenje.) Ko je Buhler vprašal, ali sem odprl odtenek, je bil moj takojšen odgovor: »Zakaj, COURSE.« Rekla mi je, da bo samo videti, da sem že uporabil prašek, kar ustvarja dodatno iluzijo polnosti. Prišli smo na lekcijo 3. Če je ponujena, vedno odgovorite “da” na obrv.

PREBERITE: Najmanj 5 šamponskih steklenic držim v moji tuši in jih uporabljam vse

Eyebrow_Virgin_Inline3.jpg
Elysia Berman

Kot je Buhler pojasnil korake zdravljenja, je poudarila, kako pomembno je piling. Piling ni moja močna obleka in moje obrvi redno (in nadležno) lomijo, zato sem pozdravil čiščenje. Lekcija 4 … Ne pozabite obrezati obrvi. Ko sem ležal na mizi, sem zasedel absorpcijo konstantnega pretoka nasvetov od Buhlerja in predvideval čisto nove obrve, pustil sem svojo domišljijo divje. Predstavljal sem si dviganje moje glave, da bi našel svoje brave, ki so bolj podobne Olgi iz Hej Arnolda in manj Care Delevingne, ki je pošteno, ne zveni kot slab rezultat. Buhler me je obvestil, da je samo povečala moj obseg okrog 25 odstotkov in pričakovati, da bi moje “nove obrvi” izgledale podobno kot moje lastne obrve, ampak bolje. Naravno, a okrepljeno. Prejel sem ponudbo, da jih napolnim do Delevingne razsežnosti in doživljam takojšnje žalosti po odhodu. Kot, hudo bolečine. Kljub temu pa glej končno lekcijo. Razširitve obrvi so čudovite in se spreminjajo v življenju. Celoten postopek je trajal le približno 45 minut in dlake, ki sem jih odkril, ko so padli, so resnično podobni mojim resničnim dlakam. Dobro so se ogrinjali. Ker imam obrvi, je bila večina dlačic pritrjena na že obstoječe dlake, le nekaj jih je prilepljeno neposredno na kožo. Rekli so mi, da bi lepe dlake, ki so bile prilepljene na moje prave dlake, trajale približno en teden, dlake pa se nanašajo na kožo kjerkoli od 1-3 dni. Obarvanost je trajala približno en teden, tako da sem se ob polnoči počutil kot Pepelka, potem ko sem sedel sedem dni. Neznan objekt Da bi zdravljenje trajalo čim dlje, sem dobil posebno čistilno sredstvo, ki sem ga rahlo potegnil na svoje obrve, vendar sem rutinsko obdržal običajno normalno. Nafta razgrajuje lepilne vezi, kar je del razloga, zakaj razširitve trajajo samo približno en teden. V zadnjem tednu so mi v oljčnem olju na 90-stopinjski New Yorki vročini, a mala dlaka se je zataknila. Očitno so bila podana navodila, da ne izberemo ali slepega, in ponosen sem, da sem tokrat sledil pravilom. Buhler je pojasnila, da se je po tem, ko je delala z žensko, ki je bila pod zdravljenjem s kemoterapijo in je imela izpadanje las, postala zainteresirana za podaljševanje črevesja. Podaljški browi so prav tako idealni za ženske, ki trpijo zaradi Alopecije, ki želijo naravne obrve za posebno priložnost, kot je poroka. Stroški se razlikujejo glede na to, koliko čevljev potrebuje gradnja. Dodajanje 25 odstotkov večje količine v primerjavi z izgradnjo celega čela bi se razliko v stroških za nekaj sto dolarjev. Če vas zanima, da ste usposobljeni za podaljšanje čevljev in čevljev ali za več informacij, obiščite spletno mesto sugarlashpro.com. In če mi ne verjamete, tukaj so moje pred fotografijami in po njem.

Pred tem

Eyebrow_Extensions_Inline4.jpg
Elysia Berman

Po

Eyebrow_Extensions_Inline5.jpg
Elysia Berman