Pozabite na masažo, počakajte, dokler ne poskusite izvirati. Nova Lava piling

Običajno ne grem na mišično bolečino – dobro, dokler se lahko v naslednjih dveh dneh po zelo težki vadbi gledam televizijo in sedim na kauču, gledam televizijo in imam vse, kar potrebujem, da mi dostavim. Niti vam ni treba povedati, da je situacija, ki sem jo pravkar razložila nikoli (kot kdajkoli prej) se zgodi, tako kot sem hodil po hodniku na delovnem mestu v kopalnici ali po stopnicah podzemne železnice, boste verjetno našli nadležne več “ouches” in “omgs” pod mojim vdihom. Morda bom tukaj ali tam vdihnil ali globoko vdihnil. 

Dolg, neverjetno parni vroči tuš, ki pomaga pri utrujanju bolečine (in pritožbe) je ponavadi moj rešitelj, toda nedavno sem naletel na izdelek iz Origins-a, ki je povečal to olajšanje, ki ga je bilo čutiti kot milijon. 

Tukaj je dogovor. Izvor Warm Down ogrevanje Lava Scrub (35 $, sephora.com) dejansko segreje, ko ga utrjujete, medtem ko se tuširate (torej lava v imenu), lajša napetost in bolečino in čiščenje vaše kože. 

POVEZANE: Kako priti s tanjšimi nogami kot Kendall Jenner

Običajno stojim pod vodo, za katero vem, da je preveč vroče za zdravje moje kože. Ampak, ko ne moreš dvigniti roke, delaš, kar moraš storiti. To pa ublaži to težavo in obenem istočasno osvobodi kožo. 

Formula je okrepljena s sestavinami, kot so vulkanski pepel in eterična oljna mešanica, zaradi česar vsa stvar diši kot spa. 

Mislili bi, da bi bilo nekaj praskanega, glede na pepel v svojem imenu, vendar je pravzaprav kremasto (skoraj mleko, res) in drsi po koži kot pranje telesa. Očitno obstajajo pilingi tam, tako da se počuti tudi nekoliko teksturirano, da se znebite vse te mrtve kože. 

Po nenavadno težkem tednu vadbe sem se potopil v prho (in s tem mislim, da sem v bistvu jokal, ko sem dvignil nogo, da bi stopil v tuš), da bi ga preizkusil. Izdelek sem uporabil v roko in začel trljati na mojih ramenih ramenih. Bil sem šokiran (da, dejansko šokiran), da čutiš, da se izdelek takoj začne segrevati. Bilo bi podobno, kot bi si mislil, da bi bila vroča kamna masaža v tušu, ampak bolje.

POVEZANE: 5 pijač, ki povečujejo energijo, da nadomestijo jutranjo kavo

Obravnaval sem ramena, stegna in teleta in ponovil celoten proces.

Vem, da se bodo sčasoma moje mišice navadile na mojo rutino in se ne bom počutil kot boleče, ampak, ko preklopim rutino (teža soba kliče moje ime), ni nobenega dvoma v mislih, da je najboljša vrsta bolečin (ali boleče, mišice napolnjene z mlečno kislino) se znova pojavijo. In to bo tudi steklenica pod tušem.