Prednosti in slabosti pri pridobivanju podaljškov za trepalnice

Torej želite več trepalnic brez uporabe maskara ali lažnih trepalnic ali čakanja na rastni serum? Pred tridesetimi leti bi vam nekdo povedal, da nehate jesti in da so vaše zahteve bile nore, toda danes je to možnost zaradi zelo priljubljene lepotilne obravnave, ki je razširitev trepalnic.

Toda nobena služba – ne glede na to, kako transformativna in učinkovita – je popolna. Po tem, ko sem jih letos že imela na letalu, mislim, da sem doživela vse prednosti in slabosti podaljškov trepalnic. Tukaj sem pokvaril bonuse in slabosti, ki jih morate vedeti, preden rezervirate svoj sestanek.

Če je to videz vaše želje želje srca ali vztrajne oči nastavite! # nyc # nycbeauty # lashesnyc # trepavice # lashandict # lashesonfleek # lashsalon # lashlove # instabeauty # beautyaddict # nyclashes # nylash # nyclashartist # nyclashtech # lashesfordays # lashboss # classiclashes # novalashes # xtremelashes # lashtraining # eyelashtraining # lashextensiontraining # classiccars

Objava, ki jo je podelil Celebrity Eyelash Expert (@enviouslashes)

Eyelash Extension Pros

1. Vaša rutina ličenja se zmanjša na polovico.

“Stranke so mi povedale, da je njihova jutranja rutina zmanjšana za 20 do 30 minut, ker podaljški na trepalnici ublažijo potrebo po skrčenju trepalnic, nanašanja maskara ali v celoti ličila za oči”, pravi strokovnjakinja za slavnostne kestenje Clementina Richardson, ustanoviteljica Zavistna Lashes.

Lahko vam jamčim, da resnično ne čutite potrebe po nanašanju ličil za oči. Trepalnice so mi izgledale zelo budno (tudi takrat, ko sem tekla tri ure spanca) in sem vztrajala od mojih temno modrih podkritih krogov. Bilo je dni, ko sem šel popolnoma brez prikrivanja, in verjemite mi, da je to nikoli se je zgodilo.

2. Prilagodljivi so.

Pred aplikacijo se morate pogovoriti s svojim strokovnjakom o tem, kako bi si želeli videti trepalnice in glavne skrbi pri naravnih trepalnicah – npr. zakaj ste najprej rezervirali termin. Ali želite dolžino? Volumen? Popolnost? Je to za poseben dogodek, ki je enkrat v življenju? Želite opozoriti na obliko ali barvo oči? Ko boste odgovorili na ta vprašanja, vam bo strokovnjak pomagal izbrati popolno nastavitev za vaše potrebe in tisti, ki bo okrepil vašo obliko oči. Torej ne, ne boš hodil okoli z istimi trepalnicami kot tvoj sodelavec.

3. Brez maskara maskara.

Pripomočki so v celoti izvlečeni iz enačb, ki vsebujejo maskara, kepe in kosmiče. “Ne glede na to, kako grozno ste imeli dan ali noč, se boste vedno zbudili videti čudovito s popolnoma brez ličila,” pravi Richardson. “Mnogi od naših strank so tudi rekli, da vidijo tudi manj gub in fino linijo okrog oči, saj nenehno ne odstranjujejo svojih trdovratnih ličil za oči in potegnejo občutljivo kožo okoli očesne površine.”

S tem, ko ste rekli, takoj vzamejo lažji odpis ličila.

POVEZANE: Raziskal sem podaljške trepalnic-tukaj je kaj storiti in kaj storiti

VIDEO: 5 načinov za izboljšanje tvojih trepalnic

Conspiracija s podaljškom trepalnic

1. Stroški.

Kot pri vsakem lepotnem zdravljenju, ne glede na to, ali gre za redne manikure ali barvne sestanke, obstajajo stroški za njegovo vzdrževanje. Pri Envious Lashes se cena vašega začetnega nabora giblje od $ 140 do $ 450, odvisno od vrste trepalnic, ki jih izberete, in če jih uporabi stilist ali glavni stilist. Touch-up se priporoča vsakih dveh do treh tednov (tri ga potiskajo, FYI) in začnejo pri 140 $. To je finančna odločitev, ki jo morate biti pripravljeni sprejeti.

2. Obstaja precej vzdrževanja.

Očitno, zdaj veste, da boste morali biti pripravljeni na potovanje v salon vsaki dve do tri tedne. Ampak, tudi vi verjetno obrezujete čas z vašega jutranja rutina, zato je dajte in vzemite. Obstajajo tudi posebna pravila za podaljšanje trepalnic, ki jih morate upoštevati, da zagotovite zdravje vaših naravnih trepalnic in ohranite, da so razširitve videti dobro.

POVEZANE: Kako obnoviti od podaljškov trepalnic

Za predjed, ne morete uporabiti odstranjevalec ličil za oči, ki bo olajšal lesk, in povzročili, da bi razširitve hitreje padle. Prav tako je priporočljivo, da jih očistite in vsak dan krtačite z malo krtačko za spoole, ki je ponavadi zagotovljena, skupaj z napravo za nastavljanje trepalnic, kot je razkošni serum za krepitev kože. “Nežen za vsakodnevno uporabo, edinstvena formula pomaga stimulirati rast lasnih mešičkov ob hkratni krepitvi in ​​vlaženju”, pravi Richardson. “Hrane kratke, tanke in krhke trepalnice s pomočjo svoje izključne formule, ki je bila razvita z odlično ravnovesje pH, da povečate volumen vaših trepalnic.” To bo tudi vaše trepalnice, da se držijo skupaj.

Prav tako se morate naučiti, da ne brišete oči, zato, če imate alergije in res ne morete dati te navade, podaljški trepalnic morda ne bodo za vas.

Ko pride čas za odstranitev podaljška trepalnic ali če jih resnično želite, se boste morali odpraviti na salon za strokovnjaka, da odstranite podaljšek, ne da bi pri tem poškodovali naravno napetost – ne poskušajte jih potegniti sami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 45 = 55

map