Preizkušen urejevalnik: vaja, ki je popolnoma spremenila moj Abs

Jaz imam dvakrat toliko športnih nedrčkov, kot sem redna nedrček. Moja idealna srečna ura vključuje kardio, ne pa koktajle, in nikoli ne zapuščam doma brez čevljev za telovadbo v svoji vreči, samo če se mi zdi, da razpoloženje utripa v fitnes razred, medtem ko plavam po mestu. Nepotrebno reči, jaz ljubezen telovaditi.

Bonus: v moji vlogi sem tukaj V stilu pomeni, da poskusim veliko različnih treningov, saj so studii odprti okoli mesta, kar pomeni, da se redko zavežejo na isto vadbo za daljše časovno obdobje. Ali to je bil primer, dokler nisem našel SLT.

Zmešajte jogo, ki podaljšuje mišice, s premišljenimi principi pilatesa in dobite vajino vaja, znana pod imenom Krepitev podaljšanega tonusa. V bistvu je preizkušen razred pilatesa, ki je narejen na kaloričnem motorju Megaformer, in to je ena najzahtevnejših 50-minutnih sej, ki jih lahko najdete.

Odkar sem začel hoditi v razred (sem že več kot eno leto dvakrat na teden), sem videl, da se moje telo preobrazi za razliko od kakršnega koli drugega treninga, ki sem ga naredil (in zaupaj mi, vse sem jih preizkusil) . Nič ni uspelo ustvariti resno opredeljenega jedra (med drugim tudi z jeklenimi jeklami) kot redni obiski te točke (ni čudno, da sta Sofija Vergara, Jamie Chung in Nina Agdal redna. Karlie Kloss.)

VIDEO: Kako dobiti telo kot Sofija Vergara

Čeprav je bilo jasno, da se moje telo spreminja, sem bil radoveden, zakaj je bilo to vadbo veliko bolj učinkovito kot karkoli drugega, kar sem poskusil. “SLT je tako učinkovita, ker združuje načela kardio, pilatesa in treninga moči v revolucionarni vadbi,” je dejala SLT ustanoviteljka Amanda Freeman, potem ko sem jo spet z vprašanji pomagala razumeti čarobnost. “Vaja na Megaformerju vam omogoča, da natančno usmerite mišice in jih odpravite do utrujenosti mišic. In obstaja veliko različnih potez, zato vaše telo nenehno izpodbija. “

Toda, kot večina dobrih stvari v življenju, ni enostavno. Prvič, ko sem zasedel razred, sem komaj držal ploščo. Moje mišice so se tresale nad kontrolo. Bil sem naslednji dan, preden sem celo prišel s stroja. Nato nisem mogel več hoditi po stopnicah. Sedaj lahko stresem gor in dol po stroju kot pro, in jaz imam jedro, da to dokažem. Med razredom nikoli ne prekinem znoja (kar je bilo v preteklosti vedno moj premer za to, kako težko sem delal, sovražil sem se, da se nisem znojil med vadbo), vendar vsakič, ko sem vzel razred, sem še vedno neverjetno bolel kasneje dokazuje, da ta vadba še vedno spreminja moje telo.

POVEZANE: Najbolj vroče vaja v New Yorku

Zakaj je tako dobro definirano? “Zahvaljujoč napravi Megaformer so naše stranke prisiljene, da svoje jedro vključijo skoraj v 50-minutni razred,” pravi Freeman. “Različne poteze, ki se izvajajo v razredu, usmerijo vaše abs iz vseh kotov na načine, ki jih ni mogoče izvesti drugemu vadbi. Boste počutili, da se vaši abs ukvarjajo in delujejo na posebne in edinstvene načine skozi celotno sejo. “

Ali bom nadaljeval dolgotrajno razmerje s SLT? Obvi (čeprav moj bančni račun čuti bolečino iz njega). Ali bom še naprej preizkušal vaja po vsem mestu, da bi spodbudil strast do zloma? Absolutno. Ali bom še naprej kupoval športne modrcke z mojo plačo namesto rednih nedrčkov? Bolje verjeti. 

Preberite več o SLT (40 $ za razred, več paketov na voljo) na sltnyc.com. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 + = 90

map