Prenehal sem nositi fundacijo za tri tedne, in to se je zgodilo

Razmislite o mojem drugem obroku v mojem ljubezenskem potovanju do boljše kože. Med mesečnim mesečnim ciklusom vedno opazim, da je moje telo čudno dobro in je zelo jasno. Govorim tako jasno, da moj običajen osnovni ali toniran vlažilnik ni niti potreben, resnično gledano, vendar sem običajno končal s tem, da ga uporabljam za dobro poznavanje. Po teh 5 do 7 dneh se mi bo koža vrnila v normalno stanje z aknami, ali pa bi sploh našli zamašeno pore ali deset, da bi udaril in mi razdražil vse, kar je bilo razdraženo, ampak odkar sem navadil navado do obrobe , so bili zlomi veliko manj, tisti, ki se pojavljajo, se zdravijo nekoliko hitreje. Začel sem nositi bolj čisto kombinacijo prikrivača in prahu, namesto temelja v tem času in se spraševala, ali bi se moja koža odzvala drugače, če bi ohranila zagon?

Zavedam se, da to ni bistveno razodetje za druge ljudi. Navsezadnje je to rutina, ki jo moj prijatelj Erin prakticira, dokler je nosila ličila. Facebook komentatorji, ki so živeče od minimalne do brez ličila misel, bodo jokali, da to počnejo že več let in da poročam o ne-trendu, toda ko kožo obrišete v nekaterih spremembah vsesplošna osnova, od začetka do BB smetane, vsak dan več kot desetletje, s čimer se lahko ta dodatni sloj počuti kot velika sprememba.

POVEZANE: Poskušal sem hipnoterapijo, da se spoprimem s problemom izbire kože

Vsak dan, po moisturizerju in kremo za sončenje, sem pod očesom pritiskal pod očesom, malo na nosu in kjerkoli drugje bi se pojavila neizmerna pika. Tanka plast prahu je pomagala celo vse, in če bi se počutil, bi na mojih ličnicah dodal potezo označevalca. Ne tako dolgo v novo rutino, so te omenjene pike začele postajati vse manj, kot sem pričakovala. Fundacija lahko zamaši vaše pore, in čeprav imam precej strogo rutinsko nočno nego za nego kože, se lahko še vedno ujame tam. Še vedno sem nosila ličenje, toda moja koža je imela vsaj nekaj prostora za dihanje. Še boljše, čas moje jutranje seje pred ogledalom se je močno zmanjšal. Poleg jasnejše kože sem bil ravno vesel, da lahko spim v dodatnih desetih minutah.

Precej daleč od tega, da imam svoj Alicia Keys trenutek, in pošteno, popolnoma sem v redu s tem – obožujem ličenje in trdno verjamem, da je to umetniška oblika, a nekaj časa sem bila izgubljena v težki temelje in večtonske kremne palete. Z novim postavo se držim, čeprav nisem dovolj izpostavljen, da bi se trdil, da sem popolnoma osvobojen, saj bi bili tisti, ki so se držali #nomakeupmovementa, in jaz ne bi trkal temelj za vedno. Konec koncev, nekatere posebne priložnosti še vedno pozivajo k popolni Kardashian, še posebej, če so vključeni fotoboji.

Izbor urednikov: padec kozmetike Priljubljene

Brighten Pineapple + Gemstone Mask

Aktivno C Corrective Dermatological Care For Wrinkles

C-Firma Day Serum

D2O Hydration Spray

Kale + Spinach Age Prevention Cream

C E Ferulic

Počisti Skin Probiotic Moisturizer

UV Clear Broad-Spectrum SPF 46

TNS Essential Serum