Pripravite se na Freak Out Abigail Breslin’s Dirty Dancing Inspired Tattoo

Plesni filmi sestavljajo najboljši zvrsti kino, ali smo prav? Reševanje težav, premagovanje družbenih razlik in popravljanje odnosov z uporabo plesa je čudovita stvar. Je preprosto razumeti, zakaj je v filmu pet filmov Stopi gor franšize in prihajajoči remake Umazan ples.

Izkazalo se je, da je Abigail Breslin enako ljubitelj plesnih filmov, kot smo mi, vsaj čisto nov tatoo se zdi tako. Vzela jo je Instagram da se izkaže, in imamo občutek, da boste prepoznali citat. 

Nosil sem lubenica in vse, kar sem dobil, je bila ta tetovaža. #DirtyDancINKED (tetovaža po @ ih8videogames) ����������������

Fotografija objavila Abigail Breslin (@ abbienormal9)

Njena nova tat bere “Nihče ne postavlja otroka v kotu” v kurziv. Da, naš najljubši in najverjetneje na najbolj znane enoposteljne od Patrick Swayze’s Umazan ples znak. ICYMI, dejansko je igrala v prihajajočem remake filma, zato je v svetu občutek, da je bila navdihnjena, da bi dobili ta citat s črnilom. 

Prav tako bi se morali pogovoriti o tem, kako Abigail hashtagged njena tattoo post #dirtydancINKED, ki je morda najboljši pun, ki smo ga kdaj slišali že kar nekaj časa. 

POVEZANE: Testirali smo 4 insta-znanih svetlobnih znakov in to se je zgodilo