Resnični razlog, da vaše manikuro ohranja čipiranje

Ste že kdaj povedali, da so vaši nohti prešibki za gelsko manikuro? Pridružite se majhnemu (in neprijetno) klubu. Prvi in ​​edini čas, ki ga je manikir predlagal, da naslednjič prosim za redno manikuro, sem bil preveč zapleten, da bi dobil več podrobnosti. Dogodek se je zgodil v mojem rednem salonu, kjer sem bil vedno vesel nad rezultati. Toda, kot je napovedala, je moj gel mani zdrobljen le en dan kasneje. Na žalost sem se končno podprl.

Da bi postal suh, če lahko šibki nohti resnično povzročijo gelsko manikuro za čip, sem se posvetoval z manikirjem Gracie J Uredniška nohta. In kot vsi vemo, ne morem upreti, da bi izbral svoje nohte – ali so resnični, gel, ali akril-Zato potrebujem vso pomoč, ki jo lahko dobim.

Za začetek, Gracie J vztraja: “Vse vrste izboljšav je treba uporabiti le za zdrave nohte. Obdobje.” To ne pomeni gel mani, če imate šibke, suhe ali luščilne žeblje. Obdobje. Vaš manikirni čip bo enostavnejši, vendar bo še slabše. Če boste ličili z gelske manikure, preden ste jo pripeljali v salon, da bi dobili drugega, je del vaše dvomesečne rutine, morda je čas, da razbijete navado, na primer, hladno puranje. Če to ni možnost, poskusite izmenično med redno in gel manikuro in se prepričajte, da sledite Gucie’s vodnik za bolj zdrave nohte in gel mani, ki bo trajal več kot en dan, zagotovljeno.

1. Poiščite salon, ki prinaša kakovostne izdelke in se jim vrne nazaj.

Posebej pravi, da najde “nekoga, ki izboljša zdravje svojih nohtov, ve, kako pravilno uporabiti izdelek in ve, kaj dela zate.” V bistvu naredite svoje raziskave in postanite redni.

2. Vlažite svoje nohte (religiozno), kot ste naredili svojo kožo in dlake.

Smo losjon na našo kožo in globoko vržemo sranje iz naših las, zato je smiselno, da moramo svojim žebkom plačati enako pozornost. Torej, ne glede na to, ali imate gele, vlažite svoje nohte, da jih ohranite in preprečite poškodbe. Graciejevi najljubši izdelki vključujejo Essiejevo olje iz marelice (8,50 USD, ulta.com), Deborah Lippmann Oil Cuticle ($ 20, net-a-porter.com) in CND sončno olje (8,50 USD, ulta.com).

3. Vzemite svoje gele odstranjene v salonu – ALI ELSE!

Medtem ko vsi vemo, da bi morali to početi, večina od nas ni (kriva kot obtožena). Ampak, če se vaši geli profesionalno odstranijo, se vaši nohti ne sme oslabiti. Po drugi strani pa se luščenje gelov – tudi če imate najzdravje, najmočnejše žeblje – privede do oslabljenih, poškodovanih žebljev. Prejeto sporočilo.

Žal nepravilno pripravljanje, uporaba in vsakodnevna rutina lahko povzročijo tudi vaš gel mani čip. Torej naslednjič, ko vas zapuščajo spraševati, ali so vaši nohti šibki ali če boste morali najti nov salon, bi lahko bil odgovor obojega.

Za več nasvetov, trikov in inšpekcije za nohte sledite Uredniškemu nohtu Facebook, Twitter, in Instagram.