Se sprašujete, kaj se je zgodilo Ashleyju od Fresh Prince of Bel-Air? Tatyana Ali je vse vzgojila

V devetdesetih letih, Fresh Prince of Bel-Air je bila ena izmed najuspešnejših oddaj na televiziji. In ne, ne zaradi Carltonovih plesnih premikov ali Willovih zmečk. Let’s face it: Ashley Banks je bila prava zvezda. Tudi Drake tako misli. V svoji pesmi leta 2008 “Ransom” raps, “Cash kot Johnny, Banke, kot je Ashley.” Če se sprašujete katera igralka Tatyana Ali je do danes (poleg pridobivanja Drizzy kriketov), ​​ne vidim več kot ta post. Verjemite ali ne, Ali trenutno pričakuje otroka in načrtovanje poroke.

Toda počakajte minuto – preden se lotimo pred nami, recimo o njej Sveži princ dnevi. Medtem ko je bila njena velika sestra Hillary znana po svojih podpisnih klobu, Carltonu in njegovih pajacih iz argyleja, je bil Ashleyov videz nekoliko preprost, vendar kljub temu neverjeten. Se spomniš njene krasen skodrani lasje? Včasih ga je nosila z loki, drugič pa je potegnila klobuke. Ne glede na to, je izgledalo čudovito. Svojo rumeno-rdečo vročo peso je celo naredila hladno.

POVEZANE: Watch One Direction Nail Fresh Prince of Bel Air zvočno pesem

Zdaj, tukaj je Ashley Banks vse odraslo:

tatiyana-ali.jpg
Getty Images

Ali ni samo žareč? Poleg otroške grbice praktično izgleda enako kot njeni dnevi Bel-Air. Njeni lasje so prav tako lepi (to updo!) In njena ličila je na točki. In tudi ona se ni odrekla. Pojavila se je na številnih predstavah, od Mladi in nemirni do Ključ in Peele. Poleg tega, Ali je pevec, tako kot Ashley.

POVEZANE: Princ z Bel-aira’s Tatyana Ali je noseča in angažirana

Najboljše od vsega, se ji še vedno spominja Sveži princ korenine. Zadnja jesen se je združila s svojimi televizijskimi bratovščinami, Karyn Parsons (aka Hilary) in Alfonso Ribeiro (kar je Carlton).

Veselo noč čarovnic!! Imamo tako dober čas @_the_hollywood_show_ Ne sovražim se hvaliti, ampak navijači Fresh Princea so najbolj neverjetni ljudje. @karynparsons @ therealalfonsoribeiro #thehollywoodshowla

Fotografija objavila Tatyana Ali (@tatyanaali)

Nekatere stvari se nikoli ne spremenijo?