Selena Gomez prevzame njeno telo v New Picnicu Bikini

Selena Gomez stopi v leto 2016 z večjo telesno pozitivnostjo kot kdaj koli prej. Zvezda se je soočila z veliko kritikami, potem ko so jo lani poletile na kopalkah in se na najboljši način odzvala na telesne oboževalce: z delitvijo fotografije svojih krivulj.

Všeč mi je, da sem srečen z mano #theresmoretolove ��

Fotografija objavila Selena Gomez (@selenagomez)

Ko ljudje gledajo na najnovejši Gomezov bikini pic, ne smejo soditi. Namesto tega bi jo morali videti, kdo je ona: lepa, samozavestna ženska, ki je udobna v svoji koži.

Zapustil je moj telefon, da bi bil prisoten! Tako sem hvaležen za ljudi, ki sem jih letos srečal, ampak še bolj pomembno za ljudi, ki so bili dosledni in z moje strani so bili debeli in tanki. To bi bilo VAS. Hvala še eno leto! Ljubim te!

Fotografija objavila Selena Gomez (@selenagomez)

Upoštevati moramo tudi, da je Selena v svojem bikinijevem slogu popolnoma brez ličil, kar dokazuje, da lahko popolnoma pogleda – bodisi na plaži ali rdeči preprogi. Oglejte si nekaj njenih najboljših trenutkov glamurja. 

Kljub svojemu pogumnemu obrazu skozi leta je Selena priznala, da jo je telo sramotilo in ustrahovanje poslalo na zdravljenje nekaj časa nazaj. Ampak ona je povedala Nas tedensko, “Tudi če sem dobil težo, sem v redu.” Ona je naša telesna pozitivna kraljica!