Sem dobil obrvi z mikroglavcem in mi je dobesedno spremenil življenje

Kot večina žensk, sem imela zapletene odnose z mojimi obrvmi. Rodil sem se s polnimi bradavami, toda v še posebej temnem trenutku v sedmem razredu sem se potopil v kopalnico moje mame, ukradel pincete in jih potegnil v super tanko, skorajda neobstoječo črto. 

Moji prijatelji niso utripali – leta 2002 je bilo vseeno, vendar se je moja mati ustrašila, ko jo je videla, in mi rekel, da jo bom obžaloval. Resnično s prerokovanjem moje mame, moje brade še nikoli niso bile enake –kdaj. Že leta sem jih napolnil, in čeprav so izgledali v redu, so izgledali, tudi, napolnjene. 

Pred časom sem se odpovedal svoji usodni usodi. Toda pred 5 meseci sem odkril rešitev mojih obrvi: mikrobodal, ki je poltočna tetovaža. Postopek uporablja zelo majhne igle, ki jih je treba ročno premikati na majhne kapi, ki posnemajo videz posameznih pramenov las. 

VIDEO: 10 kompleti za odrgnjenje, ki bodo dopolnjevali vaše obrobe

 

Vsi smo prebrali vodnike, vendar je izkušnja, da jo naredimo, presenetljivo precej drugačna. Odšel sem v pisarno Piret Aave, A.K.A. doktor obrvi. Jaz sem zalezoval njen Instagram in kolega V stilu osebje je jamčilo za svoje spretnosti, zato sem vedel, da so bile moje obleke v dobrih rokah.

Piret je začel z uporabo eyelinerja, da bi narisal obliko, ki jo sem zahteval – večkrat zahvaljujoč živčevju – biti “zelo naravno”. Ko odobriš obliko, meša barvo po meri (moja je bila imenovana “čokoladni tartuf”). Nato vam pokaže iglo, ki je majhen pero podoben predmet, ki je dejansko sestavljen iz številnih drugih majhnih igel, podobnih tistim, ki se uporabljajo za akupunkturo. 

PRED:

Microblading
Kyleen James

Preden je Piret začel s postopkom, je oblečena v mojo regijo obutve z numbing kremo, nato pa mi izročila dve stresni kroglici, ki so jih držali. Šele takrat sem mislil: O sranje, bo to bolelo? Stresne žoge, ki so bile očitno neučinkovite, so dali pot mini paniki o tem, kaj se bo zgodilo: Tujec bo tatoo moj obraz. Tattoo. Moj. Obraz. 

Jaz sem razumna gal; Piret ne bi imel enoletnega čakalnega seznama, če ne bi bila najboljša v podjetju. Po notranji razburjenosti svojih poverilnic sem se pomirila in pustila ji, da naredi njeno stvar. 

Celoten postopek je trajal približno eno uro in pol; začetni oblikovni okvir je trajal 35 minut in dejansko mikrobanje je trajalo še 40 let. Ko je bila končana, jih je merila, da bi se prepričala, da so celo, in ravno tako so bile moje obrvi popolne. 

Prvo vprašanje, ki sem ga dobil, je bilo “Ali je bolelo?” Z eno besedo: ja. Medtem ko postopek ni bil zelo boleč, obstaja določen nelagodje. Zame pa je bil zvok dejansko slabši od bolečine. Ker so vaše obrvi v neposredni bližini vaših ušes, je vsaka poteza spremljala kristalno jasen strgalen zvok.

Medtem ko je bil postopek hiter, traja več kot en teden. Piret mi je dal stroga navodila, ki pojasnjujejo, da moram obdržati suhe bodeče sedem dni, pri čemer se izogibam vodnim aktivnostim in aktivnostim, ki spodbujajo znojenje, in vas vestno uporabljajo, kot redna tetovaža. Moje obrvi rahlo lupinejo drugi teden po rezanju, zaradi česar je Piretovo krmilno opozorilo o opozorilu še težje slediti. 

AFTER:

Microblading After

Vsakdo reagira drugače na barvanje, torej 30 dni po prvem obisku, se vrnete za hiter 40-minutni dotik, da izpolnite nadaljnje definiranje ali zatemnjene bradavice. Po tem imate popolne brade za eno do tri leta. 

POVEZANE: Do in ne Microblading Vaše obrvi

Brez pretiravanja je moje življenje spremenilo. Zjutraj prihranim toliko časa, da ne obračam obrvi, in ko grem brez šminke, se še vedno počutim skupaj. Oblika mi je ojačala oči in mehko spreminjala moje bližnje prijatelje, kako me je vprašala, kaj sem naredila in zakaj izgledam tako dobro, in sodelavci me ustavijo v dvoranah, da bi komplimentirali moje obrve. 

Čeprav je to drag postopek (1500 $ plus davek), je vreden vsak peni. Moje obrvi niso nikoli izgledale bolje – še preden se je zgodil sedmi razred. Tudi mama se strinja!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − 78 =

map