Sephora ima 50% off prodajo na ličila Palettes

tk
Vljudnost

Victoria Moorhouse

10. avgust 2017 @ 12:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ni vaja. Ponavljamo. To ni vaja. Prav na tej trenutki Sephora ponuja 50-odstotno paleto ličenj za ličenje in nam zaupate, so ti verjetno bili na vašem seznamu želja že več tednov.

Je del novega Weekly Wow Sales-a, ki je primerno ime, ker so se naša usta spustila, ko smo videli, da sedaj lahko dobite komplet za Anastasia Beverly Hills Contour Cream za $ 20, namesto običajnih 40 $.

Sephora bo vsak četrtek napovedala nove posle, vendar bodo prodajne ponudbe na voljo samo en teden, zato boste morali hitro ukrepati. Ta teden so na zgodbe Instagra naredili veliko razkritje dan pred popusti na internetu. Upamo, da bo naslednji teden na kozarčke velika koža zmanjšala – deklica lahko sanja.

Poleg tega super zvezdnika Anastasia kontura kupi, Sephora ponuja pol cenovne obravnave na štirih drugih buzzz paletah. Nadaljujte, da jih preverite in prodajate pred prodajo. Tarte za manj kot 25 $? Veš, da bo poletel s polic.

VIDEO: Perms se vrnejo nazaj, vendar dobijo moderni preobrazba.