Sustain Natural vas želi imeti boljši spol

Če je 40% ljudi, ki kupujejo kondome, ženske, zakaj so izdelki popolnoma trženi do moških? To ni šala s spolnimi napadi – to je resničnost kontracepcijskega prehoda v vaši lokalni lekarni. Med embalažo, označeno z XXL (v smrtni pisavi, se vam zelo zahvaljujem) in blagovnimi znamkami, ki dajejo znak Rimljanom, izdelki, ki praktično kričijo testosteron, in seznam, ki ni prijazna do vagine, dodatno spodbuja, točko domov. To je najbolj absorbantni del telesa, zato se ne bi smeli rahlo zavedati kemikalij, ki pridejo v stik z njim? Na srečo je Sustain Natural ena blagovna znamka, ki ima hrbet, in se zavzema za spremembo vse o kategoriji spolnega wellnessa.

Pri ustvarjanju blagovne znamke se je ustanoviteljica in skupna deklica Meika Hollender združila z njenim očetom Jeffreyjem, ki je za blagovno znamko izdelkov Sedma generacija. To je bilo nekonvencionalno parjenje, seveda, vendar z Meikajevo poslovno šolo in spolno-pozitivnim odnosom v kombinaciji z Jeffreyjevo znanjem o naravni proizvodnji, sta lahko razvila linijo kondomov, izdelanih iz lateksa, pridobljenih iz trajnostne gumarske nasade, in mazivo brez škodljivih sestavin, vključno z dišavami, spermicidi ali čudnimi nepotrebnimi okusi. Tisti, ki imajo občutljivost na lateks, so lahko prepričani, da Sustainovi kondomi ne bodo sprožili reakcije, saj se je raven beljakovin v lateksu zmanjšala, gumijasta gojišča gojijo na zemeljsko prijazen način, zaposleni, ki se nagibajo k drevesu plačal življenjsko plačo. To je win-win vse okoli.

VIDEO: Te tamponske družbe združujejo feminizem z žensko nego

 

Sustain se je razvejal iz kondomov, ki so vključevali mazivo na osnovi vode, masažno olje, maske za ustnice in balzam za ustnice v svojem spolnem wellness območju, da ne omenjamo organskih blazinic in tamponov. Zunanjost je enako pomembna za blagovno znamko, in Sustainovo spolno nevtralno embalažo označujeta mehke barve in prijetne oblike, ki so veliko manj agresivne od vzorcev uber-moških, ki se trenutno odvijajo v drogerijah po vsej državi.

POVEZANE: Tinx Periodi spodnje hlačke razbijajo patriarhijo, en cikel v času

Še bolje je, da je blagovna znamka povezana z načrtovano starševsko družbo in 10 odstotkov donacij, namenjenih organizaciji, pred obdavčitvijo, skupaj z drugimi skupinami, ki se osredotočajo na zdravje žensk. Sustain je prav tako začel svojo kampanjo Get On Top, ki je namenjena ozaveščanju o pomembnosti varnega spola in za vsako zastavo na spletnem mestu, da blagovna znamka darovalo kondom Nacionalni kampanji za preprečevanje teen in nenačrtovane nosečnosti. Dovolj je reči, da bo vaše spolno življenje od dobrega do Super, za vas in za preostali svet. Oglejte si celotno linijo proizvodov pred igranjem, po predvajanju in časovnem udejstvovanju na naslovu sustainnatural.com, target.com ali na ciljnih in celovitih postojankih po vsej državi..