Ta $ 20 Hair Removal Device je top-prodajalec na Amazon

Amazon kupci ne zadržujejo, ko gre za pošteno in pogosto smešno preglede, tako da, ko izdelek uvršča s skoraj popolno 5 zvezdicami in stalno prodaja? Poslušamo. In ko je to nekaj, kar je super cenovno ugodno in se znebite neželenih obraznih las hitro in brez bolečin? Oh, mi res Poslušaj.

Končni dodatek Flawless ($ 20; amazon.com) je trenutno trenutno najuglednejši lepotni izdelek na Amazonu, ki prihaja šele po vsesplošnih in vedno priljubljenih Crest Whitestrips. To je nova naprava za odstranjevanje dlačic na kraju samem, ki naj bi nadomestila vaše poskuse voskanja ali cenovne sestanke. Zdaj ima na platformi impresivno 4,3 od petih zvezdic in še naprej ostaja na zalogi, ker kupci nenadoma presegajo njegovo učinkovitost.

Poleg dejstev in številk Amazona, je samo en mesec prodal milijon naprav.

POVEZANO: dejansko lahko občutite ta gel, ki deflacionira vaše podložne torbice

Napajana s baterijami, naprava uporablja vrtljivo glavo, da nežno odstranite dlake iz obraza, ne glede na to, ali je pod vašo ustnico ali samo breskev na obrazu. In za to lahko jamčimo. Ena V stilu urednica lepote potrjuje, da je popolnoma brez bolečin – pravzaprav pravi, da je sploh ne morete čutiti in ne pušča nobene rdečine. Oh, in te bo samo vrnilo 20 $.

VIDEO: zaupaj nam, poskusili smo: sodobni perm

Amazon res ima odgovor za vse. Pridobite zdaj, preden se ponovno izplača.