Ta anti-aging serum je kot Botox v steklenici

Serumi dajejo rezultate. Rezultat, ki sem ga obupno želel, je bilo izginotje mojih izraznih linij.

Čeprav sem hvaležen, da sem dovolj pozoren na stvari in življenje na splošno, da so mi zbrali obrvi in ​​se smejali na koži na zgornjem mestu, ne maram, da me spominjajo, da moj obraz ni tako elastičen, kot je nekoč je bilo. S tem sem se obrnil na serume, ki so znane po tem, da so močno koncentrirane v sestavine, bogate s hranili, ki delo.

Že trdno verjamem v kremo proti okuževanju oči in vlažilcem, sem šel na lov za serum proti staranju, da bi dopolnil moj že rutinsko preprečevanje gub. Steklenico, na katero sem se naselil? Juara Clove Flower in kurkuma proti staranju kože.

Klinčki Flower & Tumeric Anti-Aging Serum
Vljudnost
Juara
70 evrov

NAKUPUJTE ZDAJ

Glavni razlog, da sem izbral ta izdelek iz več tisoč drugih možnosti, je bil, ker je Juara znan za odvajanje dišav, barvil in ostrih kemikalij za bolj naraven pristop k lepoti. Ampak kurvica iz krušne super sestavine je pripomogla tudi k meni. Juara meni, da je sestavina v serumu zelo pomanjkljiva za akne, ampak tudi močna antioksidativna energija. Pomožne snovi, kot so hialuronska kislina in goji sadje, pomagajo zmanjšati videz drobnih linij.

VIDEO: Najboljši izdelki za pospeševanje kože

 

Odpiše se kot rjav, super-lahek gel, ki sem ga vložil v velikost niklja v mojem obrazu po čiščenju in pred vlažilcem. Po tem, ko je nekaj tednov kasneje postala norma, sem spoznal, da se mi je zdelo, da je to zelo čvrsto in trdno, vendar ne tesno ali dehidrirano. Bil sem tako zmeden in stalno izgovarjal novo odkrito mojo mater. Morda je bilo zvenelo ribe, ker me je nenadoma spraševala, ali sem dobil Botox, ne da bi ji povedal.

POVEZANE: Zaspali ste v šminko? Tukaj je, kako ravnati

Ne, toda morda sem odkril nekoliko bolj subtilno različico tega v steklenici.

Najbolj opazen rezultat, čeprav? Moja želja se je uresničila, saj so se vidnost in globina izraznih linij na mojem čelu drastično zmanjšali. Šokantno.

Medtem ko še nisem pripravljen skočiti v Botox za moje gube in nimam namena, da bi kdaj potegnil Kim KW in se ne smejal za fotografije ali nosil vsa moja čustva na rokavu (in obrazu), bom z veseljem obdržal svežo steklenico te formule na zgornji polici.