Ta Face Mist vas čuti, kot da ste na počitnicah na Maldivih

Nihče od nas ni tujcev, ki se soočajo z megli. Razumem. Obstaja veliko resnično neverjetnih formul na trgu, ki jih uporabljam kot izgovor za razvajalno spritz čim večkrat, kot lahko čez dan. Jasno je, da sem v mojem dnevu uporabljal veliko meglenk in jih imam rad, toda vsakič, ko dobiš meglo, ki je tako edinstvena, ne morete pomagati, ampak jo želite zviti iz streh. Pozno, sem se velikodušno dousing sebe v Cocovit’s Coconut Water Hydro-Mist, ki je dobesedno kokosova voda (med drugimi yummy sestavine) za vaš obraz, in je čudovito. Glede na to, da pijem kokosovo vodo, da bi mi ostala hidratirana in zdrava, se mi zdi kot naslednji logični korak za krasno kožo. Preberite več o tem, zakaj se razlikuje od pakiranja. 

 

Kaj je imenovano: 

Cocovit kokosova voda Hydro-Mist

 

Koliko vas bo vrnil:

Tri tedenske pijače iz Indie Fresh … 32,00 $ na anthropologie.com

 

POVEZANE: Kofeiniranje vas ne bo pomagalo obnavljati iz pomanjkanja spanja, pravi Science

 

Kaj naredi posebnega:

Kokosova voda je pakirana s citokini, ki pomagajo spodbujati rast celic. To deluje tako, da pomaga popraviti kožo hitreje, kot tudi zmanjšati škodo. V bistvu ta megla več kot hidratira. 

 

Kdo je to?

Ali imate čudovito kožo? To je za vas!

 

Kdaj ga uporabljati:

Hydro-Mist kokosove vode se lahko uporabi po čiščenju obraza kot tonerja (tako zjutraj kot ponoči), kot tudi ves dan kot osvežitev. Prav tako je nebeški post-trening v vročih dneh ali vsak dan. 

 

POVEZANE: New Tattoo Kelly Osbourne pošilja lepo sporočilo 

 

Kaj se počuti:

Osveževanje in hlajenje. 

 

Kaj diši:

Mala ima lahkoten kokosov vonj, zaradi česar se počutite, kot da ste na tropih na dopustu. 

 

Kaj pravijo strokovnjaki:

S kokosovo vodo, alojem in čarovnicami, je naša kokosova vodna hidrolizna voda nujna za hidracijo in kontrolo olja. Ta megla vam bo zagotovila, da vas popelje nazaj v tropike, “pravi ustanovitelj Rikita Kapadia. 

 

Kaj internet govori:

Če vaši načrti za konec tedna = so zunaj vseh naslednjih dveh dni, vam zelo priporočamo, da v vrečko pospravite hidratiziranje + hlajenje Coconut Water Hydro-Mist. ☀️�� // #cokoza #coconutoil #toner #hidromist #organic #weekend #anthropologie #anthrobeauty #summer #healthyliving #cocovit

Fotografija, ki jo je objavil Cocovít (@cocovitbeauty)