Ta fundacija takoj pokriva mojo rdečico in izgleda tako naravno

Pravzaprav rad nosim temelje, vendar le, če se temelj zdi nemočen do te mere, da pozabim, da je na mojem obrazu in da ne izgleda daleč blizu tistih, ki sem jih poskušal uporabiti v 9. razredu. Cenim zmožnost izdelka, da izločim moj rozaceo in neenakomeren ton kože, vendar poiskati tistega, ki je učinkovit z mojimi strogimi zahtevami, je težko. 

POVEZANE: Ta $ 8 vsakdo misli, da nosim podaljške za trepalnice

Najnovejši začetek Burberryja, gel za svežo gel (48 USD, saksfifthavenue.com), ni nič takega, kot sem ga kdaj videl. Najdem, da je večina palic temelje neverjetno pigmentirana in zato nekoliko težka. Burberryjevo jemlje pa ima več lahkega geliranega konca in jo napolnimo z vodo in aloe vero, da kožo ostane ultra hidrirano. Kul v tej palici je, da je pigment še vedno tam. Uporablja se s srednjo pokritostjo, vendar jo lahko popolnoma napolnite z nekaj drugimi swipes.

Burberry Foundation
Lauren Spinelli

VIDEO: eden od teh balzamov za 3 $ se prodaja vsak drugi po vsem svetu

Poleg prikrivanja rozacee na bradi in razbarvanja na mojih obrazih (ki je dobil veliko bolje, potem ko je moja koža analizirala mojo rutino), moj najljubši del o temi je rožnati konec. Pred tem nisem bil ljubitelj pasti, zdaj pa spoznam, da je embalaža, ki je enostavna za uporabo, odporna proti razlitju.

Pri 48 dolarjih se pojavi na dražji strani, vendar deluje kot čar.