Ta nova znamka Drogerija Eco-Beauty Brand je neverjetno ugodna

Če je zamenjava običajnih izdelkov za okolju prijazne formule cilj 2018, dovolite, da vas predstavimo novi blagovni znamki, ki vam bo pomagal doseči to resolucijo, ne da bi pri tem zlomili banko. Vsak tako pogosto, inovacijska debata, ki vse zbija, in Love Love in Planet je prav to.

To je nova linija za nego in nego telesa, ki je osredotočena na trajnost in prijaznost do zemlje, medtem ko še vedno skrbi za vse vaše potrebe po lepoti. Nekateri njihovi napredki vključujejo 100 odstotkov recikliranih steklenic. Medtem ko se čepi in črpalke blagovne znamke še ne reciklirajo, imajo to v delih. Svetlo obarvane, tiskane nalepke imajo posebno lepilo, ki zagotavlja, da jih je mogoče odstraniti v procesu recikliranja (vendar se ne boste dobili bruto in piling v vašem tušu), zato se steklenica zagotovo ponovno uporabi. Poleg tega so vonji sestavljeni iz naravno in etično pridobljenih olj ali izvlečkov, blagovna znamka pa je v celoti veganska in brez silikonov in parabenov.

Ljubezen Beauty and Planet Coconut
Vljudnost

POVEZANE: 12 načinov za umiritev vaše zimske kože

Celotna linija je sestavljena iz izdelkov, kot so šampon, olje za lase, suhi šampon, čistilo za telo, maske za lase, najsodobnejša inovacija je Beauty Beauty in brisalec za hitro izpiranje, ki vam pomaga prihraniti več vode, medtem ko ste v prhljaj svoje lase. To je zahvaljujoč patentirani formuli, ki še vedno pogojuje in hrani vaše lase, vendar se zlahka in hitro spere ob stiku z vodo. Kar se tiče linij, lahko izbirate med Blooming Color, za barve obdelane lase, Hope & Repair, za poškodovane lase, Peaceful Hydration, za to dodatno povečanje vlage, Radical Osvežilec, za utrujene lase, Volume in Bounty, za dlake in gladke in serene, za lasje.

VIDEO: 5 dragi orodji za oblikovanje las

Poslanstvo blagovne znamke je navdihovati “majhna ljubezenska dejanja” za planet, s tem pa so se povezali z organizacijo Ashoka, da bi pomagali financirati tri ambasadorje Changemakerja s ciljem izboljšati in zaščititi planet.

In z vsem tem, obstaja dejstvo, da je ta znamka izjemno cenovno dostopna – resno, vse v liniji se zvoni na manj kot 10 $. Bodite pozorni na te lepe (in okolju prijazne) steklenice v vaši lokalni lekarni v začetku leta 2018.