Ta pod-Eye Primer je vaša skrivnost, da vedno iščete v studiu Awake

Čas v celodnevnem spanju se zdi očitna rešitev za temne, puffy kroge pod očmi, vendar za mnoge od nas ni važno, ali smo šli 3 ali 42 tednov globoko v nečloveško hrano Instagram, medtem ko ležali v postelji veliki modri obročki se ne premaknejo ne glede na to, kako smo počivali.

Ni pomanjkanja bleščanja kreme za oči, da izberejo zjutraj, da se uporabljajo kot nadzor nad škodo, preden dosežejo za prikrivanje, vendar mnoge od teh bogatih formul ponavadi torte ali tablete v izdelkih ličila.

POVEZANE: 10 pomožnih korektorjev, ki bodo izbrisali vaše temne kroge

Tukaj vstopi Becca’s Anti-Fatigue Under Eye Primer (32 $, sephora.com). Uporabite osnovo kot zadnji korak za nego kože, preden začnete napadati območje pod vplivom oči. Čeprav je modro, modra formula se ohladi in se takoj raztopi v kožo, tako da ne ogroža katere koli pomirjevalke ali osnove, ki jo nameravate nanesti na vrh.

VIDEO: 5 izdelkov, ki vam pomagajo zožiti kožo

Formula združuje pomirjujočo kumarico z energijskim zelenim čajem in zeliščnim čajem, kofeina, ki pomirja pod prahom, medtem ko gladi in zamegljuje fine linije. To je del Becke nove zbirke Bright Eyes Collection, trije izdelkov, osredotočenih na razbijanje, osvetljevanje in nastavitev področja pod vplivom oči. Vsak od izdelkov ima drugačno funkcijo, s prvim korakom pa kot prvi korak zmanjša videz utrujenih oči.

Tukaj, da nikoli ne boste imeli drugega sodelavca, vam povem, da si vedno znova utrujen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 + = 27

map