Ta preprosta nočna rutina je Kendall Jenner’s Secret Clear Clear Skin

Kot model, Kendall Jenner dobi, da preizkusite skoraj vse ličila in lepoto izdelka. Toda ko gre za njeno rutinsko nego, se raje drži osnove z dvostopenjskim režimom.

“Rad bi, da bi bilo precej preprosto ponoči,” je dejal Jenner v novem delovnem mestu v aplikaciji Kendall Jenner. “Prvič, začenjam s Estée Lauderjevim mikro čistilnim balonom (45 USD; sephora.com).” Naravna toplota kože melišča balzam v olje. In olja so neverjetne pri raztapljanju ličila, tudi trdega odstraniti šminko in maskara. Torej ni potrebe po čiščenju obraza s šminkami pred pranjem.

VIDEO: Pridobite noge Kendall Jennerja

 

Po odstranitvi vseh delcev iz dneva, Jenner dokonča svojo rutino s hranilnim vlažilcem. “Glajam na globalnem kremi za celično močno kremo (47 dolarjev, nordstrom.com),” pojasnjuje. Formula dodaja učinkovite sestavine, ki med spanjem spodbujajo kolagen in elastin. In to je tipično, kako Jenner čez noč nega kože.

In občasno, ona bo šla zgoraj in naprej. “Če se počutim ambiciozno, bom dodal v masko med njimi. To je najboljši občutek, da se lahko zbudiš, če si vedel, da si naredil nekaj dobrega za tvoj obraz pred večerom.”