Ta Pumpkin Spice Mani vsebuje dejanske začimbe iz bučke

Torej, ko smo si mislili, da je vsa “navadna bučka” dosegla svoj vrhunec (mislim, olje kozic?), Nam je internet prinesel manikuro, ki nas je napačno izkazala. Spoznajte “bučke za nohte”, mani, ki jih je ustvaril uporabnik Instagrama @ twi_star, ki vključuje debelo prevleko dejanskih bučnih začimb.

��THIS PUMPKIN SPICE TRIED TO MURDER ME! �� Polna “tutorial” povezava v mojem bio �� Ker ga vzemimo predaleč! Poznaš tiste ljudi, ki se ne morejo ustaviti z začimbami? To je posvečeno njima LOL Kot lahko slišiš sem skoraj umrl, ko sem slučajno vdihnil ����pumpkin začimbe �� … Malo pretiravanje. Če si želite ogledati nekaj dobrih ol neumnih zabav kliknite na povezavo v mojem bio za morrreeeee bučno začimbo latte za prste! -! ️! ️! ️Va veliko vam manjka šala, ta “mani” je, da poudarite, kako je neumno, da je postala celotna začinska stvar … Ja, vem, sarkazam? – Pomarančni lak je It’s A Piazza Cake iz @opi_products uporabite kodo ⭐️TWISTAR⭐️ za 15% off @hbbeautybar! – Song �� ni za nič od Otis McDonald �������������������������� #PumpkinSpiceLatte #PumpkinSpice #FallNails #FallNailArt #Starbucks #Fall #OPI

Video objavil Angel �� (@twi_star) on

Če ne bi mogli takoj povedati, bodite prepričani, da je manikura popolnoma v humorju. Twi_star se začne z barvanjem nokov z OPI’s It’s Piazza Cake, svetlo oranžna laka, ki je zelo primerna za padec.

Nato se premakne na eksperiment z različnimi načini izdelave bučnega začimbnega palico. Sprva jo sprči, toda to ni dovolj dobro, tako da je na vrhu nohta odlagala kup in ščetke odveč s krtačo za ventilatorje. In potem, ko bo uporabila zgornji plašč? Definitivno zanimivo. 

Videoposnetek je obremenjen z ew’s, smešnim komentarjem in izkušnjo skoraj smrti, ko je slučajno vdihnil bučo začimbe. Vesel sem, da je to živo preživela. Ah, cena, ki jo plačujemo za lepoto!