Ta rdeča šminka je bila zasnovana za laskanje vsakega kožnega tona

Dior Lipstick - Lead - NEW
Lauren Spinelli

Victoria Moorhouse

15. september, 2017 @ 16:15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Klasični in brezčasni sta dva pridevnika, ki sta ves čas pritrjeni na rdečo šminko. In zahvaljujoč Diorjevem najnovejšemu obroku za kategorijo črnega šminke, jo lahko imenujete kot laskavo. Za poklon poklončkom kristjanovega diorjevega ikoničnega rdečega šminka # 9 in # 99, izdelanega leta 1953, se je nova cevka oblikovalke lepotne blagovne znamke primerno imenovala Rouge Dior # 999 (35 USD; sephora.com) in namenjena je bila laskati vsak posamezni ton kože.

Sanjal ga je kreativni in slikovni direktor Dior Makeup, Peter Philips, ki je začel senco ne le mat in saten, ampak tudi kovinski in kot tekoči šminko.

“Kaj naredi Rouge Dior # 999 takšno splošno laskavo senco na vseh kožnih tonih je ravnovesje hladnih podtonov,” pojasnjuje umetnik Dior Makeup Daniel Martin, ki redno sodeluje s slavnimi Elizabeth Moss in Jessica Biel.

Želite videti v akciji? Nadaljujte, če želite preveriti, kako je videti na treh različnih V stilu uredniki in kako smo se počutili glede formule, barve in še več.

VIDEO: Nora cena življenjske dobe lepote

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 3 =

map