Ta samonapetostna maska ​​je skrivnost sijoče poletne kože

Ne mislim, da je na nogah samotarjen eksperiment to velik dogovor. Naslednjih nekaj dni bom nosila kavbojke! Ampak na obrazu? Strah pred žarki in blotchiness, in čiščenje, je, zakaj sem se vedno odločil za veliko bronzer namesto tega. Toda najnovejša inovacija St. Tropeza je popolnoma spremenila moj pogled na dejanje faux strojenja mojega obraza.

Blagovna znamka je sprožila prvo masko za samotarjanje, ki je najprimernejši način, da se vašemu obrazu malo sije – in verjemite mi,.

St. Tropez Tanning Essentials Self Tan Express Bronzing Face Sheet Mask
Vljudnost
St. Tropez
9 $

NAKUPUJTE ZDAJ

Relativno brezskrbno in varno za uporabo (razen če ste zaspali z njim na?), Se raztopina za strojenje vpije v papirno masko. Kot katera koli maska ​​stanja, ki jo boste uporabili za povečanje hidratacije vaše kože ali zaostritev pore, gladi masko nad kožo in počakate na priporočeno količino časa. Ko ste končali, masirajte masko in nežno potujte preostali serum v kožo.

Ko sem se odločil za paket, sem bil šokiran, da sem videl, da je bila rešitev brezbarvna, zato me ni bilo treba skrbeti o kakršnemkoli oranžastem serumu, ki mi je padel po vratu. Več časa, ki ga hranite, bolj razviti tan boste dobili, vendar je največ 15 minut. Ker sem ravnokar dobil škrlatni škrob iz strokovnjaka za izdelavo kože, ki ga je opravil St Tropez, Sophie Evans, sem se odločil, da lahko odtegnem tanek, ki je opremljen z 10-minutnim časom obrabe. Pri prvotnem nastopu s pršenjem je Evans povedal, da bi bila maska ​​tudi hiter in enostaven način za nadaljevanje novega sijaja. Priporočila je, da preostali serum premešamo v mojo lasišče in po vratu in dekolteju, potem ko sem odstranil masko.

Še nekaj nasvetov? Evans je rekel, da mešanico vlažilca, ki ni na olju, približno polovico palca od moje linije las, tako da se tan ne prenaša na moje lase, ali na katerokoli območje s težko suho kožo, temno pigmentacijo ali povečane pore. Končno, ona pravi, da ste prepričani, da temeljito umijte roke z milom in vodo po pritisku na formulo v kožo. 

POVEZANE: Best Sun Care in Self Tanners

Izmaknili so mehurčke, pustil sem masko sedeti približno 10 minut, medtem ko sem opral svoje jedi (dejansko ostane na mestu!), Nato pa jo odlepite. S pritiskom na formulo v kožo sem pogledal v ogledalo in opazil, da je moja koža rahlo, osvežena, hidrirana in zelo rahlo bronasta. In ko se je noč nadaljevala, se je barva še bolj razvila, kot sem preživel nekaj ur na bazenu.

VIDEO: 11 Times Kylie Jenner nas je spravil na #SummerGoals

Imel sem precej sprejeti, da bi bil moj obraz večno lažji od kože na mojih rokah ali nogah, vendar je ta nova maska ​​s kožo postala dejansko možnost za enakomerno in polno telo. Ne samo to, ampak mi je dalo sijaj, ki bi lahko tekmoval z nekaj kremastimi označevalci, ki jih imam v vrečah za ličenje. Plus, kdo ne všeč list masko?