Ta Sephora Best-prodajni šminka dobi impresivno 39 odtenkov

Večina časa, količina ni boljša od kakovosti. Verjetno bi imeli še en šminko v samo eni barvi, ki ostane ves dan kot 34 barvnih odtenkov, ki jih nekako traja skozi skodelico kave, kajne? Toda, ko gre za ta ličila, boste lahko lahko izbirate med različnimi odtenki in udobjem, da pigment ne bo izginil pred kosilom.

VIDEO: 5 vrst podaljškov las

Najboljši prodajalec Sephora, Kat Von D’s Studded Kiss Lip Cremes (19 dolarjev; sephora.com) vas pričakuje najprej zaradi cevi, ki je vgrajena v Instagram, in je sijajna črna embalaža. Potem pa hitro ugotovite, da ima 39 različnih možnosti, lipica ima eno od najobsežnejših izbir barv tam zunaj in v več zaključkih. Najboljši del? Vsaka metoda izplačila barve je izjemno impresivna, z enim potezom satenaste matrice, ki vam zagotavlja popolno pokritost z ustnicami z veliko udobja. Nismo edini, ki so zasvojeni – izdelek, ki ima za 19 dolarjev pop, ima več kot 1.500 pregledov s 5 zvezdicami na Sephori.

KAT VON D Studded Kiss Crème Lipstick
vljudnost
Kat Von D
19 dolarjev

NAKUPUJTE ZDAJ

POVEZANE: barve za nohte, ki vaši roki izgledajo mlajši

In to ni samo 39 različnih rdečih barv, rdečih pajkov in aktov. Kat Von D’s Lip Creme prihaja v izven škatle in eksperimentalne odtenke, kot so mornarsko zelena, mornarsko modra, črna in svetla grozdja.

Saten-matiran konča se ne pojavi skozi mastno pico in steklenico po steklenički vode, in ker je njegova formula kremasta, ne naredi suhih in luskavih zimskih ustnic videti slabše.

Torej pojdi naprej in imaš svojo torto in jo pojedi. In veš, da se bo tvoj šminko dejansko držal.