Ta Vlogger’s Gingerbread Witch Makeup Transformation bo Blow Your Mind

Vsi smo pri naravnem, lahkotnem ličenju, uredniških vibracijah in super dramatičnem izgledu, ki je kot nalašč za vikend shenanigans, vendar smo super v čudaški, tudi drugačen način ličenja. Vlogger Pompberry je specializirana za slednje, in moja dobrota daje. Ko začnete pomikati po njenem kanalu v YouTubu, se počutite kot, da ste ušli v to hiper-bizarno pravljično deželo, in preden to veš, ste gledali na svoj zaslon, usta agape ure.

Ni presenetljivo, da je ena od 20 finalistov v nagradah za obraz leta NYX 2016. Njen vrhunec 20 v konkurenci je bil ta impresivni videz Totoro Stop Motion, ki je zahteval 60 ur snemanja v štirih dneh. In mimogrede, to ne vključuje niti časa, v katerem je preživela snemanje izdelkov, niti urejanje posnetkov. #Impressive. 

 

Eden od naših najljubših izgleda, ki jo je ustvarila, je njen najboljši 30 vstop na nagrade NYX Face. V tem videu se preobrazi v Sablastan, a nekako omamna, medenjaka, ki jo navdihujejo brata Grimm Janko in Metka pravljica.

POVEZANE: Kako se boriti proti Frizzu za vsak tip las

Za videz, ki jo je začela ustvarjati ob 10 uri in končala ob 11 uri, je pomladilo uporabilo veliko izdelkov NYX Cosmetics, klobuk iz bombaža, nekaj izdelkov za lase in veliko sladkarij-da, sladkarije.

Kako je to primerno? Ne morem čakati, da vidim, s čim se prikaže.