Taraji P. Henson je skupna boginja v svoji zadnji kampanji MAC

Kaj dobite, ko prečkate to zlato Bond Girl z Diana Rossom pri estetiki Studio 54? Naravnost lepega Tarayja P. Hensona, MAC ad, seveda. Danes je blagovna znamka razkrila, da se bo Henson spet združil s silo, da bi ustvaril svoj drugi odtenek Viva Glam. Šminka 2017 je bogata bronasta z zlatim zmrzalom, medtem ko je Lipglass nekoliko lažji baker z pozlačenim bisernim zaključkom.

“Prizadevalo me je, ko se mi je MAC približal. Za vse, vse iztržke iz šminke poskušajo pomagati ženskam, moškim in otrokom, ki jih je prizadel HIV in AIDS, in dva, da sem nosil MAC, odkar sem bil najstnik , “Je Henson že povedal V stilu. “Tako mnoga podjetja začneta izdelovati ličila, pet let kasneje pa se razširijo in pravijo:” Zdaj imamo odtenke za črne dekleta! ” Toda MAC je bil vedno vključujoč. Podpiram to. “

Taraji P. Henson MAC - EMBED
Vljudnost

POVEZANE: 5 lepotnih izdelkov Taraji P. Henson ne more živeti brez

To je tretji čas, ko je Henson že leta 2016 sodeloval z blagovno znamko, izdala je zbirko z omejeno izdajo, ki jo je navdihnila njen lasten videz podpisa, kasneje pa je leta skupaj s svojo prvo vodilno kampanjo Viva Glam Empire co-star Jussie Smollett.

Tako kot preostanek linije Viva Glam za MAC, bodo vsi prihodki od Taraji za zaslužek namenjeni Skladu za aids, katerega namen je pomagati ženskam, moškim in otrokom, ki živijo in so prizadeti zaradi bolezni. Pravzaprav lahko nakup samo ene šminke zagotovi teden svežega sadja in zelenjave mati in otroku, ki ga je prizadel HIV, prebivalec stanovanjske organizacije za HIV / aids z novo opremo za službeni intervju, par čevljev za otrok, osirotel zaradi aidsa, 254 kondomov, da bi preprečili prenos virusa HIV in še veliko več.

VIDEO: Taraji P. Henson’s Fashion Evolution

Poiščite Viva Glam Taraji P. Henson 2 šminko in Lipglass na MAC postajih po vsej državi in ​​na spletu na maccosmetics.com od 7. septembra, po ceni po 17 $ vsak.