Te nalepke za akne in morilce, ki so se prodajale v dveh tednih na Sephori

Kaj dobite, ko prečkate močno zdravljenje s nalepkami Lisa Frank, ki so nekoč okrasili vaš dnevnik. Naravne pike za nego kože mirnega vonja kože seveda. Čeprav so lepe dekoracije rezervirane izključno za zunanjo stran izdelka, vsaka posamezna nalepka postane nasičena v mešanici sestavin, ki ubijajo akne, ki lahko v 6 urah izginejo trmast peklenček. 

Jasno je, da so kupci Sephora verniki – izdelek, ki se je začel pred 2 tedni, in nadaljuje z vsakim počitkom. Izdelek je pravkar prispel v fizične obtožbe družbe Sephora čez vikend, zato lahko pričakujemo, da se bo prodaja še naprej povečevala od tam. 

tk
Vljudnost

POVEZANE: Urednik-Odobren Acne Spot Treatments

Koncept lepilne nalepke ni povsem nov – prvič smo začeli vetrovi izdelkov pred nekaj leti, toda formule, ki smo jih že preizkusili, so pogosto zdrknili obraze, preden so sestavine lahko delovale z njihovo čarobnostjo. To je bilo vse zaradi lepila, ki se je iztekla, ko je prišla v stik s proizvodi, ki so že na naših obrazih, a ker različice Peace Out uporabljajo tehnologijo hidrokoloidov, podobno tisti, ki jo ima Band-Aid, vam ni treba skrbeti, da se zdrsne čez noč . Močna količina salicilne kisline bo pomagala pri odlaganju por, ki je začela aktivnost, medtem ko strani aloe vera in vitamina A preprečujejo morebitno draženje, medtem ko spodbujajo promet celic. 

VIDEO: 7 akni serumov, ki bodo zdravili pljuča pred nanosom

 

Pick up box 20 na sephora.com, medtem ko lahko zdaj, po ceni na $ 20.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 91

map