Ti dvodelni čopiči prinašajo dvojno zabavo za vaš Pout

tk
laneige_us / Instagram

Marianne Mychaskiw

29. avgust 2017 @ 15:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Iskanje popolne podloge za ustnice in šminke za šminke je lahko nekoliko izzivalen podvig, še posebej, če za to ne potrebujete šminke. Veer je preveč lahka in izgubite definicijo okoli ustnic. Veer je preveč temen in rahlo zaostril učinek 90-ih (ne vse, kar je v tem desetletju vredno ponoviti, tbh).

Z združitvijo dveh komplementarnih odtenkov v eno poenostavljeno kroglo, dvobarvni šminki prihajajo iz ugankarske igre, ne da bi omenili, celo sledili vašim ustnicam. Preprosto povlecite na šminko s temnejšo odtenkom, ki je bližje zunanjosti vašega molova, zmešajte, da mešate tone skupaj, in tako ste dali ustnic bolj definirano obliko. So kot nalašč za ustvarjanje okrašenega videza, ali če zavrtite vrstni red barv, lahko podarite čudovito podobo madežev, kot je prikazano zgoraj. Poleg tega, ker je linijsko tehnično vgrajena, v bistvu dobite dva izdelka za ceno enega.

Poglej se, delaš sistem.

Spodaj najdite štiri najljubše dvodelne šminke.

VIDEO: ikonične barve: Revlon češnje v snežnem šminku

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map