To Demi Lovato-odobrena lupina obraza je čudovit piling

Spoznavanje rutinske kozmetike osebe je danes šokantno enostavno. Želite vedeti, kaj se zjutraj Kylie Jenner prisili? Prijavite se Snapchat. Potrebujete, da najdete masko, ki jo je odobrila supermodel? Instagram je vaša pot. V bistvu je preverjanje vaših aplikacij za družabne medije podobno kot v njihovih omarah za medicino. In Demi Lovato, vedno navdihujoča figura, ne glede na to, kaj počne, nam to omogoča pogosto.

Ustanovitelj lastne linije za nego kože Devonne by Demi, pevka dosledno pelje do dobrega ole World Wide Web, da si deli svoje najnovejše novosti, zit-busting obrazne kreme in no-makeup momente. V zadnjem času se je Lovato prijavil v Snapchat, da bi dokumentiral svoj postopek obraza, kot je to storil, in slike so mi takoj pritegnile pozornost.

Videl sem veliko samozaposlenih izdelkov za lepoto, skupaj s filtri za pse, čarobnimi halosi in še več, vendar je ta izstopala zaradi bogate rdeče barve formule in ker je poklicala ime izdelka, ki ga je uporabila – Renee Rouleau Triple Berry Smoothing Peel. Seveda, nisem mogel pomagati, ampak se sprašujem, ali je odgovorna za njeno sijočo kožo. Preizkušanje je bilo neprepustno, ne samo zato, ker je testni izdelek del mojega dela, ampak zato, ker je moja koža v mesecu, v katerem želim poklicati “stalni način PMS”. Bilo je suho … in potem mastno … in potem suho … in potem oboje. Bilo je čudno. 

POVEZANE: 8 polno kritičnih temeljev, ki jih lahko dobite na naslednjem drogu

Renée Rouleau - Peel - EMBED
ljubezen Renée Rouleau
Renee Rouleau
87 evrov

NAKUPUJTE ZDAJ

Renee Rouleau, celebrity esthetician, ki je ustvarila lupino, pravi, da je bil oblikovan za luščenje in izboljšanje videza vaših pore s petimi različnimi kožnimi gladkimi AHA in BHA kislinami. “Kot estetičar, ki redno opravlja kemične lupine, medtem ko moji naročniki uživajo glajenje, izboljšanje kože in izčrpanost kože, jih ne morejo vzeti ves čas zaradi suhega in luščenja, povezanih s profesionalnimi”, pravi. . “Z uporabo tega izdelka tedensko, bo v bistvu dalo enake koristi brez izpadov.” 

Kot že ime pove, je narejeno z vrsto jagod, vključno s sadjem jagod, ki deluje kot svetleči antioksidant, ekstrakt borovnice za zmanjšanje vnetja in olje malinskega semena za antioksidativne prednosti. Prav tako dobite moč bromelain, ki je enizim s prednostmi glajenja kože, ki jih najdemo v ananasih, in ekstrakta narave za osvetlitev. Tukaj je tudi nekaj salicilne kisline za boj proti aknamu. 

Demi Lovato - EMBED 1
Demi Lovato / Snapchat

“Znano je, da sta oba AHA in BHA izjemno učinkovita za vstop v por in odstranjevanje zastojev, kot tudi izravnavanje površinskih udarcev in blaženje razbarvanja, ki ga je vnetje pustilo zaradi vnetja”, pojasnjuje Rouleau. 

Ko sem odprla embalažo, sem bil presenečen nad tem, kako je dišal, kot da bi šel naravnost do marmelade. Kot da, če nisem vedel, da je to lepotilni izdelek, bi me verjetno zamikal, da bi ga razširil na kosu toast. Ima debelost, in si lahko ogledate koščke jagod v obliki gela, vendar jih je enostavno razširiti po vašem obrazu. 

POVEZANE: Matte Foundation, ki daje nov pomen k gladki koži

Demi Lovato - EMBED 2
Demi Lovato / Snapchat

Namenjen je, da ga pustite na čisti koži 5-10 minut približno enkrat na teden. V tem času sem se počutil rahlo, subtilno. Ni bilo neprijetno, toda počutili ste, da deluje. Kot odklon, imam nekoliko občutljivo kožo. 

Po desetih minutah sem jo opral in opazil, da je bila tekstura moje kože bolj gladko, kot je bilo prej, in moja mrtva koža je izginila. Še vedno se ukvarjam z nekaterimi rozacei, vendar so se nekateri deli moje kože zdeli svetlejši in sijočji. 

Upam, da bo ta mesečni obisk človeških koncev kmalu konec, a tudi če ne, vsaj imam še en izdelek za reševanje na moji strani.