To je edini izdelek, ki ga potrebujete za žarečo, rožnato kožo

Poletje je bilo vedno sveže, žareče kože. Dejstvo je, da je videz postal tako sinonim za sezono, ki si jo zasluži v svoji definiciji v slovarju. Ko je vroče ven, se samo premišljuje, da se nanašamo z matiranjem temeljnih premazov, temeljev in praškov. Medtem ko je dober poudark na visokih točkah ličnic, sredine nosu in luknjičastih lokov že dolgo standardni način za osvetlitev vašega videza kože, vendar to pogosto vodi v bleščeč, svetleč videz namesto bleščanja kože.

Da bi resnično sijali, a ne sijajali s super sijajnim poltom, ki tekmeca vašo kožo po tem, ko ste delali ali osvežili prho, zamenjajte svetlobo refleksivne praške in kreme za enega ključnih izdelkov to poletje: obraz sijaj. Pomislite na te jasne glosse kot gloss za ustnice, vendar so posebej oblikovani za uporabo na obrazu, zato niso lepljivi. Imajo enak učinek kot vaši najljubši označevalci, vendar so brez pigmenta, tako da gredo na prozoren in pustijo za seboj očiščeno glazuro čez površino kože, kjer so se nanašali.

POVEZANE: Testirali smo 4 Insta Famous Highlighters in to se je zgodilo

Še bolje, ne le, da so ti izdelki ena senca za vse, jih lahko nosite na golo kožo ali nad vašo najljubšo podlago – ne glede na to, kako se odločite rosa to. Beri naprej za naše najljubše glosse, ki sijejo nad ostalimi. 

Mleko za obraz z mlekom 

Obraz Gloss - Embed 2
Vljudnost

Stisnite nekaj kapljic Mlečni sijaj (20 $; sephora.com) na prst in ga potegnite na čelo, ličnice, sredino nosu, veke – kamorkoli želite videti eterično in žareče. Bonus: formula, bogata z vitaminom, bo povečala hidratacijo in negovala kožo, ko jo nosite. Govorite o drugih svetih. 

MAKE lepotni sijaj

Obraz Gloss - Embed 1
Vljudnost

Dotak tega sijaja, ki ga MAKE ($ 25; makebeauty.com) bo takoj razkosal dolgočasen videz z zdravim odmerkom rosišča. Oplaščite ga na golo kožo ali na temelj, bronzer ali celo senčilo za oči, če imate občutek, da dodate pridih sijaja,.