To je njena senčna paleta, internet je očarljiv

Če bi ta nude senčna paleta imela svoj račun Instagrama, bi imela absolutno več privržencev od nas.

Začetek enako-virusne lepotne znamke Dose of Colors spomladi, paleta senčnih palic Baked Browns je peščica toplo nevtralnih odtenkov z najbolj krasen mat teksturo. Iskanje senčne matice, ki se ne zdi preveč tanka ali kreda, je lahko izguba bitke in pogosto čas, da na koncu zasijemo senčila in nekaj različnih barv, da dobimo enako izplačilo kot tisto, kar vidimo v ponvi. Tisti v paleti Dozirne barve imajo gosto, skoraj kremno, čutijo zanje in izgledajo prav tako drzno, ki se nosijo solo, saj so v paru s kremnim izdelkom.

VIDEO: Jaz sem obseden: Urban Decay Naked 3 Palette

POVEZANE: Najbolj priljubljene palete senčnih oči na Sephori

5-pan kit lahko zdi minimalističen v primerjavi z drugimi možnostmi na trgu, vendar res, to je veliko. Mešanje in ujemanje barv lahko ustvarite videz od naravnega do dima, in še bolje, laskati vsak ton kože spektra.

Naši vire za Instagram ne lažejo – skoraj vsakič, ko odpremo aplikacijo, vidimo, da vsaj trije bloggerji dodeljujejo paleto za vsak svoj drugačen videz, paleta Dose of Colors Baked Browns pa ostane v Googlovem iskanju. Povpraševanje je tako visoko, da blagovna znamka dovoljuje samo nakup dveh palet na kupca. Zgrabi enega, medtem ko še vedno lahko za $ 32 at doseofcolors.com.