Točen šminko, ki jo potrebujete za kopiranje videza Gigija Hadida za ustnice

Pusti Gigi Hadidu, da nevede promovira tvoje šminke, ki kupijo nakupovalne navade. Model nas nikoli ni razočaral, ko gre za njeno lepoto, in zato bi se v veliki meri oblekli kakšni ustni odtenki, ki se bodo odločili za prvenec na rdeči preprogi, Snapchat, Instagram, kaj ste. 

In pred kratkim smo opazili Hadid na dogodku, ki je nosil čudovito gobo navdihnjeno ustnico, in pravkar smo imela da bi vedel, kaj je bilo potrebno za njegovo ustvarjanje. 

Izkazalo se je, da je izdelovalec ličil Erin Parsons uporabil le izdelke Maybelline (Hadid je eden od obrazov blagovne znamke), zato ste uradno en hiten sprehod (do najbližje lekarne).

gigi-hadid-goth-lipstick.jpg
Steve Granitz / Getty Images

Parsons je začel z uporabo Color Sensational Loaded Bolds v Raging Raisin, preden so na sredi ustnic nabirali nekaj grobega belega šminka in vmesne črne barve na zunanje vogale. Potem je vse skupaj zmešala, da bi ustvarila ombre efekt et voilà! Imate rdečo preprogo.

POVEZANE: Made My Hair je videti podobno kot Gigi Hadid’s-in tukaj je, kako sem to storil

#Repost @gigihadid · · · @maybelline @erinparsonsmakeup Tukaj je razčlenitev izdelkov za vse, ki so jih vprašali ������������✨✨ Vse od @Maybelline ofcourse! FACE: Dewy Fit Me Fundacija, Duo Contour Stick v srednji, glavna lučka za strobo Illuminating Stick v # 100 (eden izmed mojih najljubših novih izdelkov! Uporabljal sem se na ličnicah, nosu, bradi in tudi na vekicah, kostih in notranjih kotičkih oči) EYES: palčka za nude in maskara z efektom Spider Lash v klasični črni barvi (obesili ga s to maskarico! Ne pozabite, da vam trepalnice iščejo enako ljubezen in pozornost, kot ste oblekli ali obrisali … trepalke s trepalnicami, maskara po popolni suhi mehko ponovno zavrtite trepalnice in po potrebi uporabite več mošus). LIPS: barvno senzacionalno nagnjeni krepki v rjavem rozinju, ki se nanašajo na vsa usta. Na sredino ustnic je bil zloben bela, medtem ko je vmesnik Pitch Black na zunanje vogale zmešal, da bi ustvaril mehki učinek ombra. HVALA IN UPORABLJAJO VSAKO UPORABLJENO POGLEDO ������ #loadedbolds #spidermascara #maybelline #maybellinesnapchat #erinparsonsmakeup #gigihadid

Fotografija, ki jo je objavil @ erinparsonsmakeup

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − 80 =

map